dattaa

Tillbaka från de döda

Publicerad 2009-04-07 23:44:20 i Allmänt,

Jajemensan, nu är jag tillbaka, har tagit några veckor, kanske en månad för mig, att skriva. Jag är riktigt klen på det, jag vet, men jag skyller på att jag har extremt mycket i skolan just nu :)

Veckorna har gått något farligt fort, snart har jag påsklov och inte långt efter det kan vi räkna med sommaren och ledighet.
Det ska bli riktigt skönt om ni frågar mig, nackdelen är ju bara att jag nu lovat ut gräsklippningar åt alla håll, (gratis), biltvättningar och annat skit-göra. Som ett täcke på det har jag även sökt sommarjobb så jag har funderat; när får jag min edighet, och vad kommer jag hinna göra på den? Men självklart får man göra det bästa av det man har, eftersom jag nu under vårterminen inte har någon alls, kan tyckas.
Jag har aldrig haft problem att hänga med i skolan, det är bara två speciella ämnen som går mig på nerverna, matte och samhällskunskap. De ämnena kan hoppa i sjön tycker jag !

Nu på påsklovet drar jag till göteborg och hälsar på Stefanie, ska bli grymt jävla skönt att komma bort från allt här. Även om man tror att man orkar ta allting på en gång, hjälpa kompisar åt alla håll som har problem med allt mellan himmel och jord, skolarbetet som jag ligger efter i + det jag jobbar med så jag inte ska ligga efter i det, och en pappa som är envis som jag vet inte vad, gör man det inte. Det tär vekligen på mina krafter. Jag vaknar inte längre på mornarna och får mycket frånvaro i skolan. När jag skulle upp här om morgonen vaknade jag av att jag nynnade på min ringsignal, när jag kollade telefonen som låg ovanför mitt huvud, hade jag 10 missade samtal, det säger nog bara att jag var riktigt trött.
Jag orkar inte ta tag i detta heller, antar att man måste, men jag har kommit en bit påväg iallfall.

Tack vare mamma och alla andra i hennes familj kan jag glömma allt jobbigt runt om mig och se fram emot annat, som att min 08:a kommer och hälsar på på fredag och att jag ska till göteborg.

Sov gott och vi hörs i morgon :) pöss

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela