dattaa

100 dagars hela veckan

Publicerad 2011-02-24 12:41:47 i Allmänt,

I måndags hade vi skittrevligt, drog till Gabbe och käkade middag med Gabbe, Anna, Hanna och Maja. Att vara flumm är så himla mycket bvättre än att vara full och de bevisade vi! haha. Och senare kom resten av gänget och i Gabbes lilla lägenhet trängdes vi nu närmare 20 pers, underbart roligt och trevligt!

I tistadgs blev det att bara ta det lugnt, började även på mitt arbete i Litteratur och litteraturvetskap. När jag väl sitter med det går de ju bra! Är tillochmed intressant och roligt, men de gäller ju också att man har den rätta inställningen (som ajg nu alltid har ;) ) haha.

Igår var det en väldigt lång dag för Datta. Jag följde med Hanna till strömsund en sväng på eftermiddagen, sen hann vi tillbaka till stan igen och drog till Sanna där alla tjejerna var. Det blev att fira felk-hundra dagars ! Det var ju faktiskt bara 98 dagar kvar, men eftersom alla firade det blev de som en kul grej ! Jag drog mig hem tidigt med sista bussen som gick,. ville ju inte gå i kylan ! Vem vill...? Men hade svinroligt när jag var det iaf, vi sjöng och dansade, sjöng och dansade... !

Nu klockan ett ska jag på dansen igen och försöka sätta stegen så att jag kna dem till musikalen, vore ju ipnsamt annat ! Jag har ju min scen, och den vill jag såkarrt ska sitta så perfekt som den bara kan :D

Sen blir de att dra hem, städa och handla lite eftersom Nelly och Mårten kommer ikväll. Längtar !  Men blir att dra till Martina och fira henne då hon fyller år i morgon, så tyvärr kommer jag inte kunna vara social med Nelly och Mårten hela kvällen. Men får ändra på det i morgon helt enkelt !


Det var väl en kort summering på veckan, har ju inte dragit vad som händer fredag/lördag än men dit kommer vi, så småningom ;)


Favorit i repris







Här vare dött

Publicerad 2011-02-21 11:16:09 i Allmänt,

Sitter på skolan återigen och försöker lista ut hur jag ska lösa mina skoluppgifter. De är alldeles för svåra, eller de är alldeles för tidskrävande. Eller , också, de är alldeles , alldeles underbara!

Jag kommer nog inte sluta le idag, för idag är en såndär väldigt bra dag ! En såndär, riktigt jävla bra dag! och så tittar jag ner på mina uppgifter och får genast lite mer ont i magen än vad jag beställde, men äsch, man levetr bara en gång! jag tar tag i dessa nu och så kan jag fira dagen sen med härliiigt sällskap. blir grymt, 100 dagars och allt! :D

nej nu ska jag göra "nytta". Är ju hungrig.

Aja, allt är gryyymt :D


Jag och bullen ♥ :)

Stockholm

Publicerad 2011-02-14 12:43:15 i Allmänt,

Idag åker jag till stockholm för att gå på dop i morgon, Mårten, Tessan och Bullen är med även dom. Kommer bli mycket trevligt med en liten mini road trip med dem igen, är ju inte första gången. Kommer hem igen på sönag.
Ååååh vad tråkigt jag har, och inte har jag något intressant att skriva här i bloggen heller !
såg häromdan på Burlesque med hanna, filmen får 3/5 Dutts av mig ! Filmen var bra, dock blir man (iaf jag) efter ett tag less på Christina A : s stämma. Självklart sjunger kvinnan grmt, hon har en sjukt bra röst och en grym teknik! Men att lyssna på endast hennes stämma i en och en halv timme, är krävande och man tröttnar. Lika som att jag inte skulle orka höra mer än tre låtar med Shakira på raken; det blir för mycket . Jag rekomenderar dock filmen till dem som gillar filmer åt "musikal" hållet; trots att detta inte var en musikal var det mycket dans och mycik och de var på den nivån mycket bra och underhållande.
Jag har inte kunnat sluta fundera på; varför står det THANKSGIVING längst ned på omslaget?! haha, förstår inte? :s

ta mig tillbakaa

Publicerad 2011-02-14 12:37:11 i Allmänt,

Oförglömliga stunder
En helt ny värld
ifrån ett annat perspektiv
Så underbart
att va här i en helt ny värld med dig

Jag är en stjärnas sken på himmelen
och jag kan inte återvända hem

hands up in the air like I dont care

Publicerad 2011-02-09 08:54:42 i Allmänt,

Jag har ingenting vettigt att säga men det är ju old school !

okej ska sluta med min svengelska, lovarrrr!

som sagt... död på information idag !

Har dragit på min världens jävla förkylning nu, är jobbigt. Min hals är sönderhostad och jag är trött och hängig. Men de blir väl bättre. Ikväll ska nämligen jag och min illla vän Hanna se på Trassel!  Ooooiiiih jag längtar efter att få se den filmen :D hihi. Dom som sett den som jag känner säger att de verkligen är en av de bästa Disney gjort, så vi får allt hålla tummarna för ajg vet ju faktiskt vad som är bra och inte när de gällerDisney ;)

Har också kommit på nu att de tydligen blivit en trend att gå på gym?! Så eftersom stackars lilla jag varken har tid eller pengar till att kunna "unna" mig ett gymkort har jag börjat träna hemma istället, och hur pinsamt det än är att berätta, så är jag så pass otränad att jag fått träningsverk. Ni kan ju tolka det som
ett; jag är en mycket otränad tjej som äter för mycket godis
två; jag är en mycket duktig tjej som tränar mycket hårt hemma i vardagsrummet.

För min skull kan ni väl se mig som alternativ nummer två? ;) tack !

teater träning

jag haaaaar så många vänner!

Publicerad 2011-02-07 23:11:59 i Allmänt,

rubriker bara är där.. har inge vettigt att relatera till den !

Lördagen blev minst lika bra, och efterrätten blev en höjdare, vart själv imponerad, och glad :D synd att man inte gjorde mer men det blir väl fler gånger antar jag :)




hääärliiiigt gääääng!! ♥

På söndagen åkte jag hem till Mårten och spenderade natten med honom innan jag åkte hem igen till Östersund i morse, blev alltså abra en kort visit...

Men idag prövade jag och Hanna balklänningar ! HAnna hittade en som var såå himla fin på henne ch klänningen var verkligen fin, sådan klänning som jag tänkt mig, men de skrek hanna om den , och hon avr superfin i den! bra du tog den snutten ;) haha.

Nu är jag iaf färdig... varför känner jag mig inte mer glad? vet inte.. känns frtfarande för långt borta, känns som jag jagar något som inte finns om ni förstår? ska iallafall fixa körningen nu och köra genom allting en gång till, har nollställt nu. Åååh jag måste ju vara trög eller något tycker man, som håller på och tjatar om dcetta hela tiden, men ni aaanar inte var jag längtar efter ett körkort och jag skulle bli så besviken på migsjälv om jag gav upp nu!!
MEn så fort jag ficat körningen.. och gjort om HELA teori delen.. yes you heard me ! då.. då jävlar.




nu åker tomtegardinerna ner!

Publicerad 2011-02-05 14:23:54 i Allmänt,

thats right, länge har de satt uppe men nu åker dom ner, bättre sent än aldrig !

Det var kul igår, vad annars? började med middag hemma hos hanna, sen drog vi ner till ida på förfest där de var full rulle på alla tjejer :) de är fan kul att vara nykter, fan va vi dansa och många skratt fick jag mig verkligen igår!

Fredag - grymt!

Nu har jag kommit hem och det blir av att städa lägenheten lite, lika bra tycker man så äckligt och stökigt de är! och i och med att vi kommer bli 8 pers på middag här ikcäll så måste jag göra så stort utrymme jag kan för att de ska få plats, annars vre de ju lite olyckligt! haha. Det kommer bli så myyss, det blir middag, efterrätt, melodifestivalen och om vi hinner - paranormal activity 2  ! jag gillar verkligen den filmen.. men kommer jag verkligen kunna sova själv efter det?! återstår att se, kanske Cassandra är villig att låna min soffa inatt, annars kanske jag får vara vaken :o

Fan vad seg jag är idag, jag har försökt städa sen klockan tolv, två och en halv timme snart, och såå långt har jag inte kommit. Kanske dags jag sätter igång nu??? Om jag orkar.

Räknade förresten på körkolan igår, hur många prov jag gjort denna vecka - 25!!! det är måånga prov.. varje prv har dessutom 70 frågor. Men de lönar sig allt, fick ju 69/70 på en, vilket skulle ha varit 70/70 för jag kunde den frågan, hade bara slarvat och kryssat i fel... de är sant!! :o

Nu ska jag återgå till städandet så de inte vänder och går ut igen när dom kommer !










Dag 19.. Detta ångrar jag

Publicerad 2011-02-04 11:22:58 i Allmänt,

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad gjorde jag idag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag



Jag ångrar att jag inte retade hanna mer än vad jag gjorde... ska nog ge mig på henne en sväng till när hon minst anar det... Hanna förstår ni, har lite svårt att förstå när hon måste komma ner från sina höga hästar ;) jhon förlorade på ett barnspel.. mot mig av alla människor, hur mycket säger inte det om henne liksom? haha, skrttretande hanna, Sopa ;)

Dag 18 - och vi kämpar på !

Publicerad 2011-02-03 15:16:11 i Allmänt,

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad gjorde jag idag?

Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne



hm, den har jag ju redan gjort?! så tokigt. vi börjar om!


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad gjorde jag idag?

Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag


Min favoritfödelsedag (hittils) är då jag fyllde 16 år. Hela dagen var jag med min mamma i Östersund och handlade kläder och hade en riktigt bra dag. På morgonen blev jag också väckt med frukost på sängen av Alice och Ellen som gav mig  fina presenter och allt kändes bara riktigt bra !

Jag träffade min far och resten av familjen och blev grattad, men det var senare på kvällen allt blev så kung.

Det var på "den tiden" då man inte var förstörd ("förstörd") av alkoholen och beroendet att vara aktiv heeela tiden. Alla mina underbara vänner kom förbi och åt tårta och gav mig en mycket fin godiscactus! Hela kvällen var vi hemma hos mig och senare drog vi vidare till ungdomsgården och träffade ännui mer folk, där det också var filmkväll.

allting var bara så himla perfekt, jag hade alla där, och vi hade så roligt från minut ett ! Det var också när jag fyllde sexton som jag efter en månad kom att ha den bästa tiden i mitt liv (det var då "so far") med englandsresa osv.. Det kom ingenting dåligt med att fylla 16, jag älskade det från dag ett, det var perfaa :D



På sextonårsdagen ! :)

de är okej att spåra ur

Publicerad 2011-02-03 00:12:29 i Allmänt,

jag ÄÄLSKAR Petter och Septembers Baksmälla, kan inte sluta upprepa den låten här hemma !

Ikväll gjorde jag ju såklart det dumma misstaget igen att jag somnade innan halv åtta hos mig och vaknade strax innan tio!! jag är fan otrolig.. Så nu sitter jag uppe igen såklart. MEn jag känner mig rätt trött iallfall så kommer säkert lyckas somna tillslut!

I morgon ska jag börja nya lektionen äntligen, litteratur och litteraturkunskap. får se om de är en bra kurs... tycker, efter lite eftertanke, att den verkar  vara väldigt intressant !! :D lika bra att behålla den tanken.

hörs


godnatt...?

Publicerad 2011-02-01 00:20:46 i Allmänt,

jag vet inte om ajg orkar sova ännu, är alldeles för stressad för att kunna sova känner jag !! :s usch och fyfan !  det verkar bara vara jag som är en nattuggla också ! ingen vänlig själ som jag kan prata med.. tur att Mårten ringer snart då haha !

(märkte ni, i det tidigare inlägget la jag inte upp en enda bild på mig själv, otroligt eller vad :D haha)

NEj nu blir det allt sängen, trts min sovmorgon till klockan ett i morgon ska jag upp halv nio för att plugga aset av mig! är sååååå nära nu... så nära att jag kan slicka på kortet ! eller, de kanske var en överdrift men de är fan nu!

Från mappen Felicia leker modell





:D ... D:

Publicerad 2011-02-01 00:14:01 i Allmänt,

Nu håller jag på med att radera ALLA bilderna från datorn och lägga in dem på en skiva.. så kan jag äntligen omformatera om datorhelvetet! (hehe ursäkta språket!)

Så därför har jag bestämt att jag efter varje inlägg här på bloggen laddar upp någon gammal bild jag hittar som sla tas bort, det kan ju bli lite skoj, vem vet vad jag finner, haha .

Har ju aldrig längre någonting vettigt här att säga... det jag KAN säga är att jag längtar till sommaren.. hur fan ska jag ha råd med allt som är planerat?! yran, tältning, konsert, utomlands?, roadtrip, shopping, stockholm, peace and love?, stuga... jaa, de kommer bli grymt, min ch Hannas sommar helt enkelt ;) :D


Lite bilder från mappen Min familj.♥












Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela