dattaa

hejhopp

Publicerad 2010-04-21 08:41:31 i Allmänt,

igår var jag väldigt väldigt förkyld. Hade inga smaklökar, kunde nästan inte prata till en början och var helt slut.

Jag får panik
Vi ska göra en uppgift i svenskan, som jag inte fatttar någonting av! Den är speciellt viktig också eftersom det är till NP .. OCH JAG FATTAR INTE FAAAAAN VAD JAG SKA GÖRAAAAAA. helvete... det var längesen, inte sen i klass nio, har jag fått ''utbrott'' och blivit galen och gettn upp när jag stött på problem i pluggandet.. men nu jävlar. jag vill inte ens titta på papperen, det ska ju vara klart snaaart, OCH JAG HAR INTE ENS KOMMIT IGÅNG FÖR JAG FATTAR FAN INTE I  HELVETE VAD VI SKA GÖRA!!!!!!
Har frågat läraren om hjälp , jag vet inte huuuuur många gånger.. nu känner jag mig så jävla dum i huvet att ajg inte ens tänker fråga!

(jag är så töntig att jag faktiskt nästan blir lite gråtfärdig när jag inte får det gjort, jag blir sjukt stressad och på det har jag världens prestationsångest också! helvete! )

jag orkar inte med det mer.. jag ger upp.. gräver ner mig med min nya teve och lever med Findus ett tag. Det låter bra. Ska göra det nu. Ha det bra,

fint väder

Publicerad 2010-04-18 14:05:49 i Allmänt,

det är skönt ute.

har ingen bild, men har fott en superfin kappa av Mylle och Maria från när de var i Spenien, och jag är så nöjd med den ! Jag har stoltserat med den på byn idag ! ;) haha

Jag brukar inte hälsa på Tessan och Bullen så ofta, men nu när de är magsjuka där uppe känner jag abstinens av att gå dit, jag vill jag vill jag vill träffa dem , bara för att jag inte kan. åhhmm :(

Och mårten ser på fotboll, usch hur kan man se det på tv? helt värdelöst. Då är de väl bra mkt roligare live? ja, de kanske de tycker också, men på tv.. de suger ju... min åsikt det ;)

Så jag gör ingenting, ska slänga i tvätt åt morsan och sen? ja, spela tvspel då kanse? love iiiitt

Blir inte att jag åker hem förrän i morgon bitti istället, vill vara med mårten. Vi har ju varit tillsammans i hela sex månader idag

tja

Publicerad 2010-04-17 15:56:17 i Allmänt,

hemma i hogdal igen nu !

igår hade jag jättetrevligt, men som vanligt när jag dricker sprit blir jag dålig så fort så jag var hemma runt tolv redan! Men det var kul tills dess ju, det är det som räknas.

ska dra ut en sväng nu jah , hörs! :)

hej:)

Publicerad 2010-04-16 12:06:46 i Allmänt,

det är sviinkallt utomhus, det blåser verkligen isvindar... fyfan vad jag hatar det! :/

nu är jag på skolan för att käka lunch, det ska bli såå gott med tacos ;) mums, lite avis elleeeeerrr?

Jag är så lycklig, varför har jag inte varit såhär lycklig förut? Jag har allt. Allt är perfekt. Skulle inte kunna önska mer. Jo, en sak; om stefanie hade bott inom iallafall  tio mils avstånd, hade mitt liv varit helt perfekt. Pricken över I:et liksom. Men jag träffar henne snart, sommarlovet.. längtar <3

jag har det bra, lyssna varför ; 
 
Mamma med fam *
Tessan med fam *
Momma med fam*
Pappa med fam*
Aaallaa mina vänner*
mina grymma betyg*
jag ser sjukt bra ut ;)* (haha)
och såklart min kille,  min min min underbaraste och vackraste, som med sitt leende får mig att smälta, Mårten :) <3*

aaa, vet att jag är en jävla smörare, men det är barasanning ;) hejdåå nu blire mat!

telephone

Publicerad 2010-04-15 12:28:29 i Allmänt,

Sitter här på skolan och gör ingenting! Ska strax ta en bra jävla promenad för att gå upp till idrotten.. yeeey... Det är en bra bit kan jag lova!
Men jag lyssnar på bra musik under tiden , telephone - Lady GaGa & Byonce. Love it! :)

 Saknar Mårten så jävla mycket nu.. Har så svårt att somna om kvällarna, utan honom är jag tom :( usch.. på lördag ses vi igen älkling !


Jag tror jag har en ny .. hmm... idol? Lady GaGa är en som bara gör bra låtar enligt min egen åsikt! jag har inte hört någon jag INTE tycker är bra ! Jo, där ljög jag igen.. Eh Eh kljoksdfnmoöaeh låten tycker jag är bajs. Den kan hon skrota. Men annars så ! :) Hon bara pumpar ut fler och fler låtar som man lyssnar om på om igen :D

hejdå! :)

glad :)

Publicerad 2010-04-15 07:59:14 i Allmänt,

Jag var på Yoga igår, faan vad skönt de var. Det blir en riktig skillnad åp mig efteråt, i början av passen blev jag alltid en aning ''groggy'' , men nu blir jag så avslappnad och mår bara super liksom :D

Jag mår så jävla bra känner jag, det måste ha varit vinter depression förut, de månader jag bara hängde läpp, men nu är våren här! :D I stan är det knappt någon snö, helt underbart är det! I hogdal är de ju iochför sig massa snö kvar, men där är jag ju inte så ofta så de kan jag stå ut med!

Jag har börjat ta körningen på allvar nu iallafall!
Jag har börjat gjort testen på skolan och verkligen börjat läst, har bokat hela fem lektioner också ;o fan vad duktig jag är på att göra saker alltså. ;)
Det känns bra, vi kan nog satsa på en uppkörning i slutet av sommaren skulle jag tro! Innan det är det omöjligt att jag hinner..

Nu ska jag och Emelie käka frukost. mmm vad det ska bli gott! Hörs :)

musik

Publicerad 2010-04-14 08:44:13 i Allmänt,

musiken var fan aprolig :D

Vi har börjat öva på låtar inför Skolavslutningen i badhusparken och stocketitt. (stocketitt är inget att hurra över, tror inte ens jag sjunger solo där i år heller!)

Jag har inte kommit på någon låt jag ska sjunga själv ännu på skolanslutningen iallafall.. det är lite segt! eftersom man vill ha folk som spelar och jag är ju så seg så när jag väl kommer på vad jag vill sjunga är väl alla fullt upptagna me en drös andra nummer! Aja, det löser sig! :)

Ikväll är det Yoga! Så jäävla skönt. Efter det ska jag ta en tur på bandet också. Sist jag stod där, i måndags, kunde jag inte gå efteråt.. Vilken kämpe jag är! ;) haha
Och efter det Andra Avenyn, alltså, jaa, det ÄR bra tidsfördriv tycker jag! Tom skulle ut med några folk ikväll och hörde om jag ville med, njaa, de får vi se. Har inte pengar till att ha skojs så ofta. Ska ju ragga någon mysig present till Mårten på stan idag också ju!

ett helt halvår på söndag, kanske ingen big deal? men jag känner att det bara är första halvåret än, och det har gått så fort! han är så jävla rätt för mig den killen. Vi har aldrig bråkat (ja alltså, riktigt BRÅKAT), och det är lika mysigt, kul, trevligt, att umgås med honom. Ni som känner honom förstår vad jag menar. Det finns INGET ont att säga om Mårten!

Där ljög jag..

han kan vara rätt taskig mot djur, och då blir jag väldigt sur på han, men det är inte så farligt, faktiskt :)

Nu tycker Emelie att jag skriver för mycket så nu ska jag nog återgå till att göra ingenting och sen dra till musiken!

P.S; nu vet jag vart ag ska på fredag iallafall.. haha


halloj

Publicerad 2010-04-13 08:38:25 i Allmänt,

hejsan igen hehe

Jag börjar bli riktigt dålig på detta med blogg men jag bättrar mig definitivt snart :)

Har haft ett bra påsklov , lite väl mycket pengar har gått åt till onödiga saker men det var juu värt just då ! ;)

Och april månad är schemalagd med mycket mer skojheter! På fredag är det Hanna och Amandas 18 års ferre, det ska bli så skoj! problemet är, att jag aldrig varit dig så jag har ingen aning vart det ligger. Får kolla upp det på eniro eller något och göra så gott jag kan med att hitta helt enkelt ;) haha . Och idag ska jag och Amanda se på Sailor moon :D faan vad länge sen! När hon berätta att hon hade inspelat är de ju faktiskt lite ett måste.

På lördag vill Christopher (Tåqvist) att jag förljer med honom till någon fest i (krokom?) ja, anyways, den skiter jag i, Måste få träffa Mårten, jag börjar redan få abstinens förefan. fan vad jag älskar min kille Nästa helg blire att dra ut på fredag kväll för att fira Amanda igen, på söndagen blir det Magnus Betner med Emelie och Christopher. :) (Christopher gav mig en biljett till det när jag fyllde år)

Nu har vi snart musik.. booring. (borde jag tänka så?)

Men som sagt, nu börjar saker hända i mitt liv. (de gjorde de väl innan också) men kul att träffa nytt folk och umgås med lite nya människor. Ska försöka vara mig själv, jag suger som på det. :/ Jag har jättesvårt att bjuda på migsjälv och jag är oftast tyst för jag vet inte vad jag kan säga utan att jag verkar dum eller jobbig! Skärpning nu Nathalie,!!


oldie

Publicerad 2010-04-08 16:29:26 i Allmänt,



Jag och jenny!

Jenny har lagt upp ett aasgammalt album på den gamla goa tiden när man gick kvar i hogdal.  Saknar det som fan nu :(

hej

Publicerad 2010-04-08 16:17:45 i Allmänt,

jag kom ju å tänka på att jag faktiskt fick en MASSA bra saker när jag fyllde å, och jag nämnde bara det jag fick av emelie! men jag skriver bara kortfattat tack till allting! :) <3

hejsan

Publicerad 2010-04-05 19:50:50 i Allmänt,

orkar inte med bloggen mer
lägger nog ner den n är jag orkar det också :)
ska vara lat nu
hejdå

puss

Publicerad 2010-04-03 10:26:00 i Allmänt,

älskar dig mårten
finns ingen så bra som du, fattar du de?
känner mig så dum mot dig hela tiden..
när du mår så dåligt, varför är jag inte bättre mot dig?
förlåt :(

tråk

Publicerad 2010-04-01 12:22:56 i Allmänt,

hur skulle jag se ut i bruna ögon? ;)







morsan, Alice och Ellen!!

ha en fortsatt trevlig ddag!

I'll be baaack

Publicerad 2010-04-01 08:09:07 i Allmänt,

tillbax från de döda höhö

som sagt.. har inte hft tid och nu är min dator inlämnad på lagning! buhuuuu... :'(

Dagarna rullar på som vanligt. har en fullmatad månad med skoj så detta kan bli en bra aprilmånad! ;)
Jag ser ju liten och mesig ut så jag kan ju inte "lura" in mig på den jäkla krogen så jag fick ju vänta, och nu är jag 18 ;p det var skoj i lördags, eller ja, det hade kunnat vara roligare. Hade en kille som satt och hängde läpp och sen var ju två jag umgåtts med för länge sen med också. DET var däremot kul, roligare killar detdär, de får en att skratta . :)

Men nu blir det frukost, sen engelska, och efter det, Hair musikalen som treorna har! det ser vi fram emot! (y) efter det drar jag hem. Är ju påskfirande nu vettja ;p


Detta var  den mest intressandra läsningen jag givit er eller hur?

Höres pöres

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela