dattaa

Var den du är när du inte blev som tänkt

Publicerad 2009-05-28 22:27:59 i Allmänt,

Är hon vackrare bara för att hon är smalare?







Jag är jäävligt irriterad,
i alla skyltfönster, alla klädkataloger, tv-serier, överallt, är skönhet smalt. Okej, här är min fråga, vad är smalt? vad är vackert? jag anser vackert det som lyser igenom allt negativt och vacker är någon med ett fint hjärta. Måste man vara pinnsmal, med stora tuttar och fyllig röv för att få vara med i tv eller bli accepterad? Turligt nog funkar inte verkligheten så, här i Östersund, och i min skola, är alla dem de är och inte blir de ratade för de. Ingen dömer. Varför kan de inte vara så för?

Ett idolavsnitt i någon säsong, var det en snubbe som inte fick gå vidare för att han hade lite mer kurvor än resten. What is THAT? Så jäävla orättvist. Det var även en kvinna (detta inte inom idol) som älskade att sjunga. Hon var jätteduktig men kritiker föreslog att hon skulle banta. Som tur var fanns det en vettig person i närvaron som berättade, att om hon bantar bort mycket finns en risk att hennes röst förändras, och kan aldrig bli densamma.  Som tur var stannade hon som den hon var, och sket i vad dessa kritiker sa henne. Jag haatar det, Pressen på tjejer i minn ålder är större än vanligt och de är ingenting att sträva mot.

Jag har själv suttit hemma och skrikit över min kropp och mitt utseende många gånger, som många andra, men alltså, vad vore skönhet om alla såg ut som en person? Varför vara missnöjd när man kan göra det bästa av det man är, det är personliheten som lyser igenom allt och gör ditt utseende. Är du nere, deppig och sur syns det på din hållning, uttrycket i ansiktet och ja, allt. Ni förstår säkert vad jag menar.


Tänk efter och kolla inte efter fel på er hela tiden, njut av vem du är, du är unik!



Vi är fina just the way we are!

Pussen *♥

hejjagheternathalieochjagsnackarutanatttänka!

Publicerad 2009-05-28 00:54:31 i Allmänt,


det är så sant så sant ! Tessan påpekade idag att jag snackar väldigt snabbt och mycket. Hon påstår även att när folk pratar med mig i telefonen har de inge andrum, alltså, de hinner aldrig yttra sig om någonting, eftersom jag pladdrar på. Och jag kan nog tyvärr medje att det är sant!

Kollar på csi nu iaf, det är en grym serie!
Fick veta idag att de flesta av avsnitten är verklighetsbaserade, och ändå kan man göra det så bra. Det finns mycket bra att säga om serien och jag tror att de flesta håller med mig om det att det är så, serien har inte många brister. Det beror förstås på smaken, och vilken av csi serierna man verkligen gillar, jag föredrar csi ny, det är den absolut bästa. Effekterna och filmningen till hela serien är så klocktren så att man oftast bara vill rysa.  I detta avsnitt håller de just på att jaga en brottling som torterar unga kvinnor.

Nu vill Tessan sova och efter en promenad från stan och hem me Felicia ikväll känner jag mig faktiskt sömnig,

sovgott alla :) ♦

skolan is the shit

Publicerad 2009-05-26 18:02:51 i Allmänt,



som sagt, slutklämmen nu! och jag orkar inte ens göra mitt bästa längre, det blir alldeles för mycket stress. Trots stressen har jag, faktiskt, börjat gilla skolan mer och mer! och det ska bli fruktansvärt tråk att sluta skolan för att börja jobba.. verkligen ingenting jag ser fram emot ! Men någonting jag verkligen har att se fram emot, är hösten ! :)

Jag började aldrig språk detta år p.gr.a olika anledningar. Men idag pratade jag med min lärare som jag ska ha franska med när jag börjar tvåan, och han berättade att jag då skulle få resa tre dagar till Paris med resten av klassen! Jag längtar redan så jag håller på och spricker ! Trots att det är hela ett år kvar tills jag kommer åka om jag nu börjar franskan, kan jag inte låta bli att förstå att en av mina drömmar kommer besannas... ! Ooooh cant wait!! :D ♥

Hade samtal med läraren idag, jag och Tessan. Det låter som skryt, men som alla andra samtal blev jag öst med beröm från lärarna. Och tro mig, det är sjukt kul att höra! men vad kan jag säga, jag är väl king helt enkelt!
Sen hade vi samhälle också, redovisning på våra grupparbeten. Mitt och tåqvists arbete var sämst, men som sagt, jag lägger aldrig ner energi i varken samhälle eller grupparbeten. Men jag fick veta idag att jag är nära ett VG, om jag gör en till uppgift, så ge er på att jag ska klara det. Sen har vi svenskan också, jag skippade att redovisa idag, men nästa tisdag har jag inte så mycket annat val, eftersom jag vill satsa på MVG. För att satsa så högt måste vi även skriva läslogg. Det mest simpla och enkla vi behöver göra, men ändå satt vi en kvart och funderade hur vi skulle börja. Jag hann skriva titeln på boken jag skulle berätta om, sen smet jag iväg hem.

Ska försöka göra något av min eftermiddag nu, innan H I met your mother, börjar, vilket det gör.. om 25 min.

Hörs sen, Pussen* :)



barnadödligheten i världen

Publicerad 2009-05-25 18:29:57 i Allmänt,

Sitter och läser om barnadödligheten i världen, tragiskt. De flesta fallen är barn som dör i någon typ av sjukdom, de flesta av dessa sjukdomar skulle kunna hindras genom renare vatten, vaccinasion och mer näringsinriktad mat. Världens ledare har dock kommit överrens om att  göra sitt bästa att minska barnadödligheten i världen med 2 tredjedelar tills år 2015.
Barnadödligheten mäts i antalet barn upp till fem års ålder. Men turligt nog har faktiskt barnadödligheten i värlen minskat. Och siffran sjunker fortfarande. År 1990 var det 13 miljoner barn som dog, idag har denna siffra sjunkit till 9,7 miljoner.

Men man är fortfarande långt ifrån att klara millenniemålet, att minska barnadödligheten med 75%. Dödligheten måste minska snabbare innan man säkert kan säga att man kan nå målet. Siffran som säger att 9,7 miljoner barn dör per år i dagens läge, måste minska till hälften inom de närmaste sju åren om de ska lyckas. Även en sådan simpel sak som fler myggnät som är impregnerade med insektsmedel, skulle skydda mot malaria, som är en av de största och vanligaste sjukdomarna som drabbar barn. Även amning, som bland annat skyddar mot diarréer, som ger barnet näring och stärker immunförsvaret, är också viktigt i kampen mot barnadödligheten.

Ska redovisa detta i morgon och lite till, kom på idag att det skulle redovisas i morgon så lite stress har jag allt,

Nej pluggapluggaplugga ...

Pussen *

...-

Publicerad 2009-05-25 00:37:43 i Allmänt,

                                 







Regina Spektor - Samson

I'm in love :)

Saknar

Publicerad 2009-05-25 00:14:29 i Allmänt,



Inget skämt nu, jag skrev ett inlägg för några få dagar sedan, men internet la då ned och ingenting blev sparat. Efter det har jag inte orkat..  Hehe.

Tillbaka i stan nu iaf ! Skola i morgon vilket innebär plugga plugga plugga, slutklämmen är alltid den värsta !
Skönt att vara tillbaka, helgen i hogdal har varit.. sådär.. Det var så tomt när Bullen, Madga, Felicia och Anton var borta. Jag hade iaf kvar Ewe och hon var med mig under tiden jag var barnvakt, vi träffade även Felicia som vi spederade mycket skoj tid med ! Det har varit riktigt roligt med dessa två tjejor :)  Vi skulle spå.. hm, vilket inte resulterade i det bästa för Evelina. Vi vägrade även spå henne eftersom hon redan hade pojkvän, det skulle inte bli så kul tyckte vi så vi spådde bara varandra jag och Felicia. Och något glad vi blev för vissa händelser som tydligen skulle inträffa, vilka vi skulle få kyssa till exempel.. ojah ;)

Men jag kan ändå inte låta bli att längta tills nästa helg, då är alla hemma igen, och jag vet att jag kommer att ha saknat dem mycket. Felicia träffar jag gladeligen i morgon .

Jag känner mig äckligt smörig men jag saknar så många just nu ! Så fan att plugga på denna veckan och stå ut med Tåqvists gnäll (ironi) , ha kvartsamtal med moster Tessan oh läraren, och en konsert som jag tydligen ska sjunga solo på.


Nu blev jag nervös, måste sova

Pussen *

korkade mobiler

Publicerad 2009-05-15 09:59:45 i Allmänt,



Upptäckte nyss att jag har en till blogg, en gammal blogg som jag ens glömt bort att jag hade ! Ett inlägg hade jag också, om stressen i skolan med alla j*vla prov och sådant. Men detta är ju fortfarnade min ''favorit blogg'' ;)

Jag kan inte nås på telefonen längre, eftersom mitt korkade sim-kort inte fungerar.. Och nej, det är inte telefonen det är fel på. Jag har provat mitt sim kort i minst tre telefoner, och det står samma sak på alla telefoner; Sätt vänligen in simkortet, eller; SIM-kortet inaktivt. Jag blir sååå le! Alltid ska de vara något strul med mina telefoner. Om de inte gå sönder är det SIM-kortet som fuckar up sig och jag kan inte få kontakt med omvärlden alls !
Ta mig inte fel, mobiltelefoner är bra att ha och så, men i slutändan är de ju bara till problem. Det finns få telefoner, som faktiskt håller, men dessa är få! Jag hatar mobiler, men sanmtidigt är jag beroende av min. Jag har fått min nya telefon nu, så får hoppas att jag fått ett nytt SIM-kort också, så ajg kan få kontakt med folk igen.  Det känns inte bra det här att jag inte kan ringa t.ex Tåqvist just nu, eftersom jag inte vet vart han är och jag är inte säker på vart jag ska på lektion. Jag ska också bli upphämtad av farmor senare efter skolan, och hur ska hon veta vart och när jag är , och jag hon? Alltså detta måste lösa sig. Haha stooora problem inte sant? ;)


 


Åker hem till hoglad i helgen iaf, och det ska bli grymt skönt. Kommer nog spendera den mesta tiden med kompisar, och min telefon. Om den nu kommer fungera, annars får jag väl bara ha den som en mp3 antar jag. Just nu står jag med en värdelös mobiltelefon och lyssnar på musik. Sämre telefon har jag aldrig ens hört talas om. S500i. Ingenting är bra med den. Och det är ingtenting JAG  köpt tackochlov, jag har snott den av kussen min tills jag skulle ha en fungerande. (bilden på mobilen är inte den jag har nu!)

Hörs ikväll, puss *

något bra kan bli dåligt, och även tvärtom..

Publicerad 2009-05-11 15:24:50 i Allmänt,

                  


Har ju inte skrivit sen i lördagsmorgon nu, känner mig lite lat eftersom jag lovat migsjälv att jag faktiskt ska vara duktig på detta nu, men nu är jag här iaf. :)

Jag träffade Evelina sen när hon gjort sig klar för dagen, vi tog de lugnt och köpte glass. Eller, hon köpte glassen åt mig, men vad är vänner till för? det hör till att kunna tigga lite. :) Senare på kvällen träffade vi Amanda också. Vi gjorde inte mycket till en början då heller, vi åkte och hälsade på Tessan, Bullen m.fl som var och firade Mikael på hans 30 års dag. Det som är så härligt med denna by är att alla umgås med alla, jag menar, på hur många ställen i sverige blir en tjej på 16, 17 år bjuden till någon som fyller 30? Inte bara det, även att vi kan umgås ett gäng, med en person som är 12, on som är 16, 17 och den äldsta 20. Det är ingen kritik på åldern, det är bara att vara sig själv. Så på den här festen var det från 17 till, ja, jag vet inte hur gammal han var faktiskt haha. Men hans skägg var ju på gränsen till vitt iaf. Vi stannade inte så länge, men jag och Ewe bestämde oss för att vi skulle testa på gungan som såg ut att vara brakfärdig vilken sekund som helst. När vi kommit i tillräckligt hög fart kände vi att stocken som gungan satt fast i började hoppa loss från resten av ställningen. Vi fick ganska så mycket panik då. Vi försökte att hoppa av gungan lite diskret så att ingen skulle se hur klantigt detta var av oss, och lyckades.. ganska bra i alla fall. Efter ett tag satt vi utanför mitt hus och åt upp Ewes godis, och snackade. Jag kom på att, så osmidig jag är, jag inte kunde göra en kullebytta (stavas?). Ewe och Amanda retade mig väldigt mycket för detta. Men hallå, det är ju helt ärligt riktigt svårt! Hur normalt är det att kura ihop sig och rulla på backen då? När Amanda väl skulle visa mig hur man gjorde, tror ni hon kunde? nej. Då hade jag något gott att skratta åt. Ewe gjorde minst tio stycken på rad, hon hade nog gjort mer för att imponera om inte vägen kommit i vägen. (....) Jag och Amanda fattade aldrig hur vi skulle göra och dök bokstavligen ned i backen varje gång, Det såg säkert grymt sjukt ut från allmänhetens håll, vilken tur då att bara några som vi inte kände gick förbi. Vi skulle nämligen, när vi fått pli på hur man gjorde, ha en tävling, ja ni kan nog räkna ut vem som vann. Inte var det jag eller Amanda iallafall.
Efter denna flumkväll dumpade dessa två mig och åkte hem. Jag hade inget hemma att göra så jag stack till festen en sväng igen. Efersom jag sumpat min tillförlit mot morsan några gånger med mitt drickande redan höll jag mig borta denna gång, kände verkligen inte för varken att svika förtroendet igen eller inte något att dricka heller. Tessan hade sagt till Tom att inte ge mig något, så det första han gör när jag kommer är att försöka få i mig såklart. Men lite stolt var jag när jag gick ifrån honom med inte en droppe i mig. Det var väl helt okej kul där, jag satt och var lite sur på en kompis under kvällen, men efter att jag pratat med Bullen om det tog jag tag i det och nu är det väl bra igen. :)

Jag kan bara säga, det finns inget värre än att vara osams med någon, alltså, vad är det för mening med det igentligen? Man går och snackar skit om den andra bakom ryggen på den och kastar sura blickar. helt ärligt, till vilken poäng? Det finns ingen mening i det. Jag är ofta arg på folk, men det tar ju bara på energin och det gör att man blir på dåligt humör och det går ofta ut över andra. Jag säger bara det, lös problemen och var inte arga på varandra, det finns ingen mening i det. :)

Efter festen drog jag hem och tittade på TITANIC. Min absloluta favoritfilm! Jag klarade att titta fram till när dom kollirerade med isberget, sen gav jag upp oh la mig, vid det laget hade klockan blivit tre på natten.

Idag har det varit grymt soft iallafall, det får vi ta ikväll, nu måste jag städa innan Felicia kommer över, det ser ju ut som en svinstia här!

Pussar*

Jobbintervjun

Publicerad 2009-05-09 13:10:29 i Allmänt,

Då har jag nyss kommit hem efter att ha varit på jobbintervjun! Det gick ju ganska bra ändå, bättre än jag hade väntat mig. Hon frågade mig om min språkresa förra året, om mina positiva sidor och negativa, ja de flesta av er vet ju hur en jobbintervju går till. Jag hoppas bara att jag inte gav henne falska förhoppningar, tänk om jag inte kommer leva upp till förväntningarna om jag nu får jobbet, så nu är det det jag är nervös för istället, om jag ska få det. Det skulle vara kul att få ett jobb helt klart, men jag hoppas jag kan leva upp till det jag sagt om mig själv på bästa sätt.
När jag skulle prata på engelska, som jag VET att jag kan bättre, blev jag så nervös så jag stammade hela tiden och lät som Rose i Titanic-filmen : "the öööhh..'' hela tiden. Det var så hemskt, där visade jag verkligen inte mitt bästa, nu tror  hon säkert att jag är en amatör som tror sig vara från england, men så är det ju inte . ;)

Jag ringde min syster Liv idag också, och sa att hon var välkommen att komma nästa helg, men hon skulle till sin moster  som det verkade och tydligen fanns det ingen tid att hälsa på mig. Men jag sa åt henne att ringa och väcka mig i morgon så skulle vi hitta på någon (då slipper jag följa med till flor och kratta också).

Lyssnar på dåliga melodifestivallåtar nu och väntar på att  Ewe ska bliu färdig där hemma så vi kan hitta på något, jag vill inte bara sitta inne i helgen så får se vad det bli ikväll :)

Pussen *

Liv

Publicerad 2009-05-09 01:22:54 i Allmänt,

kvällen, dagen, morgonen, allt har varit toppen :)
Skrev lite med steffanie om intervjun som jag ska på i morgon, är sjukligt nervös nu, jag funderar på att låsa in mig i garderoben så jag slipper gå. Det är nog ingenting att vara nervös för, men tänk om jag inte lever upp till förväntningarna från mitt personliga brev, nu när mjan verkligen behöver ett sommarjobb vill man ju inte sumpa chansen ! Sommarjobbet är på cafeet här i byn, jag tycker det skulle bli riktigt kul om både jag och Staffaa fick jobbet.

Planen var att jag skulle sova uppe på Stenbacka ikväll, men eftersom de fick dra akut till Östersund så blev jag kvar hemma. Det var inte så dumt, jag såg på talang med morsan, momma och alla barnen. Jag hade jättemysigt, men jag kände då hur mycket jag verkligen saknade mig Livan. Jag  träffade henne förra helgen, men jag har inte bott hemma på någon månad nu och jag känner att jag saknar henne så fruktansvärt mycket!!

Jag mår väldigt dåligt över att jag inte tagit mig tid att träffa henne någonting, när jag träffar de andra små busfröna så mycket, men jag hoppas hon förstår när hon blir äldre, att det är väldigt svårt för mig.

Jag saknar min liv

godnatt, puss*

Hemma med familjen

Publicerad 2009-05-08 17:33:27 i Allmänt,

Trots att vi började så tidigt denna morgon var det rätt soft, vi slutade kvart i elva, för dagen, och sen var det fritt fram att gå hem om man kände för det. Vi började med musik på morgonen , kör. Jag HATAR kör, det mär fruktansvärt tråkigt. Men denna gång var det dock ganska kul, till att börja med var det nästan ingen som kom på musiken, i början var vi bara två tjejer och ca 6 pojkar. Men det kom lite fler under tiden vi började, så tillslut var vi ju några stycken iaf. Vi körde igenom några låtar som vi ska uppträda med i maj på någon konsert nu i maj, välkommna! :)

Sen blev det att dra till bussen. Jag och Tåqvist satt på busstorget ett tag och knäppte en massa flumkort  på oss, vilket jag tyckte var grymt kul, men han blev irriterad på mig när jag hade den i vädret hela tiden. Efter en stund kom en tant med en hund och satte sig bredvid honom, en bulldog eller något sånt. Jag har en viss respekt för dessa hundar, efter allt man läser i tidningar. Men då hände det roliga, att han tittade på Tåqvist och började vifta med svansen, och sen rakt upp i knät på Tåqvist. Jag garvade så jag var tvungen att springa ut, när mna hörde tåqvist skrika''men vafan!''.  träffade kikki och hennes kompis där (som uppenbarligen blev jätte chockad av att jag hälsade). När vi skulle på bussen var det grymt mycket folk som skulle på, så när vi klämde oss förbi en massa tanter och gubbar sa de åt oss att gå på andra bussen. Jag blev lite irriterad, vilken en kille i kön såg och påpekade sin åsikt även han. När jag ville starta en diskussion om det tystnade han och vände sig om. Så.. varför säger man något om man inte vill fortsätta prata? hm, lite skum. När vi väl åkt ända till Åsarna, skulle kikki kvar, och i stället får jag en man bredvid mig, som kunde satt sig vart som helst, men självklart att han skulle sitta bredvid mig så inte jag skulle få sova något.

När jag kom hem kom Tessan och berättade att hon skulle in med Bullen på akuten, hon ville att jag skulle vara barnvakt. Självklart att jag skulle ställa upp, men min käft öppnade sig som vanligt och yttrade sig om hur jobbigt det är. Tessan blev jättebesviken och ringde Denis och Tom istället. Kändes väl lite jobbigt, jag satt hemma och skämdes tills morsan kom hem. Jag skrev med tessan sen och förklarade, vi redde väl ut det tillslut iaf. En sak med att man mår dåligt är ju att det bara kan bli bättre, så när jag prövade mina nya byxor jag fått av Sarah hittade jag en 20: a , så 20 kronor rikare nu också :) Det var tänkt att jag skulle sova uppe på stenbacka ikväll, men jag vet inte hur det blir med det nu, kanske det blir en lugn hemmkväll med mamma istället?

Nu ligger min gofis Alicia bakom mig och sover, hon mådde inte så bra så jag lade mig och sjöng The Climb för henne så hon skulle få somna. När hon somnat tog jag, Ellen och Nelly oss en varsin kladdkaka med cocos som jag, steffanie och Ewe bakat förra helgen :)

Nu är Eva-Britt och gulliga Wilmer på besök, så nu ska jag sno några gosar från honom

Ha det bra, pussen *

under täckmantel och arg Anonymus

Publicerad 2009-05-08 07:33:50 i Allmänt,



I can almost see it, that dream I'm dreaming, but, there's a voice inside my head saying, you'll never reach it.
Every step I'm taking, every move I make feel, list with no direction. My fade is shaking.
But I, I gotta keep try, gotta keep my head held high.

There's always gonna be another montain, I'm always gonna wanna make it move

The Climb - Miley Cyrus


Den låten har jag knarkat oavbrutet sedan i onsdagskväll, den får mig att bilcka framåt, lyssnar man på den förstår man att man inte ska gräva ned sig i sanden om man begår ett misstag eller förlorar någon gång, man måste fortsätta vara stark och stå på sig. De är precis vad jag behöver förstå.
Det börjar äntligen kännas bättre allting, och de känns som om det börjar lösa sig.

Men igårkväll var jag allt annat än glad, Tåqvist gav glädjen till mig lika fort som han tog den tillbaka. Han skrev till mig att vi hade en vanlig dag idag, vilket betyder att vi börjar halv elva. Jag behövde sova så jag tyckte det lät väldigt bra och skrek av glädje, ja, jag skulle tillochmed kunna ge tåqvist en puss för så glad var jag. Men det gick fem minuter, och då skriver han att GB hade hört att det skulle vara kör så vi börjar kl 9. Jag blev ju allt annat än glad, jag såg ut, och kände mig som, en bortskämd snorunge som inte fått sin glass, sittandes med händerna i ett kors i ett hörn och stortjöt. Det är väl den bästa beskrivningen. Igår var kvällen lugn, Emelie och Cassie ville att jag skulle komma och hitta på något med dem, men orka åka in til stan kl 7 på kvällen när jag helst vill vara inne kl 10 när det är mitt favoritprogram. Så då kom diskussionen om vi började halv elva eller inte och Cassie trodde starkt att det var vanlig dag. Hon är ju inte där så ofta så jag visste inte riktigt, men jag litade på henne, mest för att det var det jag hoppades på.

Lunchen igår kan jg säga att jag fick lite gnäll från Anonyms håll. Hon beskrev två gamla killkopisar som "räkan" och "ålen". Jag fattade inte vad hon menade först och frågade, hon illustrerade räkan som liten, och jag förstod vad hon menade. Men jag fattade inte grejen med ålen, och frågade. Hon började bara skratta, så jag sa : ''Vadå, är den slak?'' Då flög mjölken ut ur näsan på Tåqvist och han skrattade då fruktansvärt och ville ha en high five. Men Anonymus blev allt annat än glad. Inte blev Anonymus glad över att vi inte trott på att den ramlat och slagit huvudet i duschen så att den inte kunde komma på skolan. Haha jag och Tåqvist kanske verkar onda, men vi står bara vid våran åsikt, kanske inte Anonymus karar av det ;)

Skola snart, hörs ikväll :) puss *

Plugga is the shit.. eller inte

Publicerad 2009-05-07 17:31:09 i Allmänt,





Idag började dagen med att jag vaknade en halvtimme innan nationella började. Att jag vaknade var en ren tur!
Efter att jag rusat upp ur sängen (eller soffan som jag nu ockuperat) och klätt på mig i högsta hugg, skriver Tåqvist till mig, att jag måste vakna. Jag vet inte om killen ahr en bevakningskamera i min lägenhet eller om han bara känner mig väldigt väl. Han vet alltid när jag försovit mig !
Jag stressade ut till bussen och missade de två första. Som tur var kom jag in i tid, men på fastande mage. Jag är nästan alltid hungrig och det är det värsta jag vet. Som  de flesta vet så har inte jag den bästa konditionen och jag suger på träning, men nu ska jag få träningskort att mamma så de blir att sätta igång på allvar I suppose.

Np gick väl sådär, det hade kunnat gå bättre. Man tror att man kan något, men så kommer testet och man sitter där med egot i sin hand och all skryt rinner ner för asiktet som en svar skugga och skymmer allt.
Efter blev det att luncha med turturduvorna och tåqvist. Fick veta att det inte skulle bli nå musik efteråt så cassandra dampade loss vid matkön och jag skyndade därifrån för att de blev lite pinsamt när hon blev arg på jola. Jag tyckte däremot de var skönt, jag satte mig i tre timmar och jobbade klart med svenska uppgiften och religionen. Fick veta attb jag hade IG varning på religionen efter vårt lilla grupparbete om satanismen, kom inte som en chock direkt, var inte så engagerad under en enda lektion, det är det värsta jag vet bortsätt från samhällskunkap som kan hoppa upp och ta sig där bak.

Nu har jag bara matten kvar att fixa, extremt skönt :)

Fick inte träffa Steffanie något mer heller, eftersom hon åkte hem igår.. :( grymt tråkigt, men jag förstår om hon måste åka, hon måste ju gå skola hon med. Jag bad henne hoppa ur bilen men hon förklarade att hon vill leva så hon kan komma i sommar också, så jag blev övertalad att släppa henne. Min Askel.

I morgon åker jag hem igen efter en riktig pluggarvecka här i stan, det ska bli riktigt skönt, men kul vet jag väl inte, har ingen aning vad jag ska hitta på direkt .

Nu ska jag knarka The Climb, med Miley Cirus , det är den vackraste låt jag hört på länge, är bra för att vara en profil från disney ! :)

puss och kram skumbanan :)

Its The Climb

Publicerad 2009-05-06 23:12:30 i Allmänt,

I morse blev man väckt kl 7 av att Felicia ringde, hon ville att jag skulle med till ungdomsmottagningen , och jag hade ju lovat så de var ju bara att hasa sig upp ur soffan som jag så fint somnat på till Sex and the City, kvällen innan. Det blev inte så farligt som jag trodde, jag räknade med att jag skulle somna på bussen påväg in till stan, eller ialla fall inne på um när jag väntade på felicia, men tänka sig att det gick bra!

Efter det gick vi runt en timme och gjorde ingenting, när felicia sen skulle på skolan drog jag till skolan även jag och pluggade på svenskan. Den ska vara inlämnad denna vecka om jag vill ha respons, och jag kommer väl allt annat än framåt kan jag meddela! Jag skippade idrotten för att hionna någonvart, men jag hann inte renskriva så mycket innan Emelie och Cassandra kom och tvinga med mig till lunchen. Dessa tjejer har nu flyttat ihop och jag skäämtar inte när jag säger att de gnabbade som ett gift gammalt par i matsalen!

''jag  sover bättre när sängen står där!''
''inte jag, jag sover bättre när den står där!''
''men inte jag!''

haha och de var ju bara lite av allt gnabb, det var riktigt underhållande att lyssna på ;)

Efter skolan var jag på bio med kikki, felicia och elise , Hannah Montana, jag hade väldigt låga förväntningar, men den filmen var kanon ! det slutade med mig, felicia och elise i tårar. Filmen är underskattad, det är en mysig film att se när man inte har något för sig.

Nu är det sex and the city på tv:n så jag ger mig flr kvällen

pussen :) :D

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela