dattaa

För varje gång

Publicerad 2009-03-10 19:37:41 i Allmänt,

För varje stjärnfall ska jag fälla en tår av lögn
för varje gång ett hjärta stannar ska jag värma ditt.
För varje steg mot himmel eller inte
ska jag stå vid din sida för det gör mig stark.
Att älska är en gåva, att hata är en plåga
vi väljer den antingen för att göra dagen lätt
Men vad du än väljer, du vet jag finns kvar
för du är den enda, för alltid och nu, som jag vill ha



Jag försöker hålla mitt nyårslöfte att hålla humöret uppe och se den ljusa sidan hela tiden, men sanningen är att, inen orkar hålla allt inom sig hela tiden, och för mig har det brustit. Jag känner mig som den töntigaste bitch there is..

Jag sammanställer dagen kort:
  • MC donalds 2 ggr
  • städa lägenheten
  • gubbe som trodde jag var 18 och hade svårt att se mig i ögonen
  • osams med en nära vän
  • pinsamt samtal med familj
  • jobbig skoldag
  • feta med B&J
  • träffa felicia
Dagen kunde blivit bättre men den dög. Och dikten där ovan, passa så bra att förklara hur de är att inte bli sedd av den som borde se dig !

Ha det bra <3



Då var det sagt.. då var det gjort...

Publicerad 2009-03-09 22:34:47 i Allmänt,

Dagen började med att man sov bort första lektionen,  och åkte sedan på donken och käkade frukost med Cassie. Så man åkte in på skolan för att ha en lektion, man kan variera på åsikten om det var värt det eller inte. Iallfall, dagen fortsatte med att man gick och köpte sig en film och en present till kusinen som snart blir 6 år.
Jag och Cassandra mötte sedan upp Felicia, Jimmy och Tabie. (stavning?). Vi gick på donken för andra gången, sen gick vi runt lite i affärer.


Sen var de dags att ta tag i det som jag gjort mig redo för. Jag mötte upp M för att berätta att det inte är honom jag vill ha. Hur förklarar man för någon som älskar en att man inte vill ha den, när mna gett honom förhoppningar innan och krossat hans hjärta. Jag gjorde de för andra gången idag, men han verkade ta det bra, men ändå inte.. Det var hemskt.. Jag skömdes så jag höll på att dö.. ändå brydde han sig om hur JAG kände.. Jag sa åt honom då att han skulle fan skita i om jag mådde dåligt, för de förtjänade jag.. när han äntligen höll på att gå vidare, håvade jag in honom igen, självisk som jag är.. hoppas han förlåter mig en dag..



Men när jag sagt hejdå till M stack jag, Felicia och Cassandra hem till mig för att peirca läppen på Cassie. Det blev snyggt! Jag hade velat göra det även jag, men jag bangade när jag fick höra om alla konsekvenser som kunde förekomma, jag är en fegis, det är nog denm enda brist jag har haha. Sen fetade vi i oss B&J och kikade på min nyinköpta film, Prinsen av Egypten, tills Tabie och jimmy även var där och vi gjorde inte så mycket. Vi satt och snackade och muppade oss och innan alla dissade mig och gick hem gick vi lite liboh. Jäklar de var kul, men jag förlorade dock, så osmidig som man är..

Nu ska jag dra mig tillbaka ;D
godnatt världen pössss

And here we go again..

Publicerad 2009-03-08 23:09:44 i Allmänt,

Nu är lovet slut, det suger ! Lovet ar iaf helt okej, men sista helgen kunde ha varit lite mindre .. tråkig.
Fredag, följde jag med Jennifer och Emilia till Rätan, på ungdomsgården där. Det skulle vara så tyiskt att det skulle vara mer dött där än i hogdal, just den gången jag kommer. Vilket sokm ni förstår, var VÄLDIGT dött.
Sen blev det att äta middag och se på tv och hänga med Tom.
Lördag, dagen segade sig fram och på kvällen var man som sagt barnvakt. Jag tjockade mig framför Heroes ( YEY :D ).  Bullen kom hem förvånandsvärt tidigt och strax där på kom morsan och Tessan hem även dom. Dagen efter (idag) frågade man ut om de hade haft roligt, och som de verklade, om man summerar allas svar på frågan, hade festen varit rätt lyckad.
Som det verkade på dem hade det var nästan FÖR kul för att missa.. och då tänkte jag; "där var dom och partade loss och hade kul med varandra, medan jag satt hamma ensam med ett par snoorungar och en hund som äter upp godiset åt en."

Jag satt och funderade när jag inte hade så mycket att göra när jag var där uppe.. och.. jag har kommit fram till en sak. Saken är den att jag funderar på saker hela tiden, mitt huvud är fullt att skit, (so they tell me!) men denna gång var det inte skit jag tänkte på.
Jag ska göra någonting som kommer dra ned två människor i botnen direkt, av olika smärtor.. en som skapas av ånger och en av sorg och.. o.s.v...

Jag.. hur fan säger man till en människa som sagt att han älskar en, att man inte älskar denne?
Det är en smäll jag måste ta, jag förtjänar att bli stampad på och kluven i bitar.. och jag måste ta den..
Aja, önska mig lycka till..

Pöss hej..

Flickan i vitt

Publicerad 2009-03-07 14:22:21 i Allmänt,

Ikväll blire barnvakt, hela gänget ska iväg på Nicklas 40-års fest ikväll, så jag önskar honom grattis !
Stressigt värre, blev att gå upp sena dagen som vanligt, efter att ha varit uppe sent denna kväll också.. såklart. Men jag kan inte skippa mitt intresse att måla och se på film. Så är de bara.

Jag har aldrig gjort en låt innan, men efter att ha gått snart ett åt på musik.gymnasium, upptäcker man att det är ganska vanligt att man har gjort en del låtar om man går där. Så jag drog igång även jag, och nu är hälften av låten färdig! Men liiite fantasi och lite gnutta intresse kan mna åstakomma mycket. Låten fick beskriva min uppväxt, och mina kännslor. (vad annars?) Låten fick heta Fickan i vitt, just därför att hon (jag) inte kunde bestämma mig för vems sid jag skulle stå på.. mammas, eller pappas? Därav kommer färgen vit.

Låten kommer inte bli en stor hit, men första låten är alltid första låten, och som sagt, jag kommer bli störst en vacker dag.

Herrå , :)

Sportlov

Publicerad 2009-03-05 16:41:36 i Allmänt,

Sportlovet kunde inte blivit bättre, eller vara bättre för den delen.
Helgen bidrog med skoteråkning + körning, och ett underbart väder. En eller två dagar har det varit riktigt fint hittilts och de har jag tagit vara på med att vara ute med polarna så mycket jag kan. Jag och Kristina är nog levande bevis på, att desto mer du är utomhus och rör på dej, desto bättre och piggare känner man sig.

Jag körde skoter för första gången på flera år nu i helgen. Jag körde papas raggar-skoter, även känd som "teddyn". Pappa försäkrade mig om att jag inte skulle fastna, även om jag körde utanför ståret när jag skulle vända. Well, jag körde kanske 5 meter, och det första jag gör är att fastna. Min syster som tolkade på en bob bakom mig skrek konstant: "gasa Datta, GASA!"
Jag skyller på att jag inte kört så oftam och att de är träning tills jag faktiskt ska ta körkort. Så under min första och enda skotertur denna vinter fastnade jag bara 2 gånger, bra gjort av mig.

Tåqvist och Michel kom för att hälsa på också, Michel stannade bara här i Hogdal en natt, men Tåqvist stannade två. Första kvällen hängde vi ett gäng på kvällen, vilket var riktigt, riktigt kul. Även om kvällen resulterade i någon enstaka tår från vissa och även irriterande miner. Men för det mesta var alla glada, och gjorde det bästa av tiden vi hade.

Kvällen efter tittade jag och tåqvist på en film, Disastermovie. Haha, passade min humor perfekt, medan Tåqvist ansåg den vara den sämsta film han sett. Jag hade svårt att hålla med honom om det. Jag rekomenderar den till dem som gillar just filmer som : Scary movie, Meet the spartans, Epic movie o.s.v.
Kvällen var väl inte superlyckad, fick även ett sms av en vän som tyckte jag huggt denne i ryggen. Det löser sig nog på den fronten med, jag kan inte påstå att jag borde skämmas.

Idag åkte man slalom med evelina och magda, + familj såklart. Det var grymt kul, det som inte var ett plis i kansken var att de blåste så jävulskt mycket i backarna ibland, men annars var allt jättekul. De lyckades få med mig i en röd backa som jag annars sett som min död, nu är den min favorit.

I kväll blire pizza och film ;) pöss !

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela