dattaa

swimmattt

Publicerad 2012-05-14 13:16:14 i Allmänt,

*swim*
*simmat*
=swimmat
i badhuset som man alltid var och badade i på fredagarna efter skolan när man var liten. Var minst tre år sen man var där, väckte minnen verkligen ! men kul som fan ! :D
Simmade ca 70 längder bara, var helt slut. har ju inte haft tid för ngn träning nu på senaste.. så mkt att göra ju.

- Maj 21, 2011

Hittade ett utkast sen förra året, haha ni anar inte vilka galna inlägg jag hittat. Denna tycte jag var lite småroligt just därför att jag funderar mycket på simningen nu, och skulle vilja börja simma, men finns ingenstans att görat' ?!

I hope you don't mind

Publicerad 2012-05-14 13:06:53 i Allmänt,

Har ni någon gång känt att allt ni vill göra är att lägga er i sängen med riktigt deppig musik i öronen? Jo, det måste vi alla ha gjort. Ni vet sån musik som får tårarna att strömma utan att ni har en aning om varför. Musik från filmer är dom värsta, när du om och om igen, spelar upp scenen när han dör, hon väljer en annan eller de blir separerade.

Många säger att det bara är patetiskt att göra så, att man istället ska se allt bra runt om sig och vara positiv och uppskatta allt. Självklart är detta ett faktum, att livet ska uppskattas, och självklart så ska vi vara glad för det vi har. Men ingen normal människa kan vara glad jämt, och dessa tillfällen behöver alla, att lägga sig i sängen och stänga ute världen lite för att låta tårarna rinna. Tårar behöver inte vara en negativ sak, de symboliserar smärta eller lycka som släpps ut och som inte stängs inne. För tänk efter, är det egentligen bra för någon att stänga in känslor? Bra eller dåliga?

Jag tycker om att gråta, det är skönt, när jag är glad, ledsen och arg.





Min tjocka, mysiga vän, usch vad jag saknar dig <3

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela