dattaa

presenteeerrr

Publicerad 2010-03-23 20:36:25 i Allmänt,

idag var jag med hillevi, emelie och tåqvist efter skolan. vi festade på tårta och spelade tevespel. roligt!

emelie gav mig födelsedagspresenter också, ashappy ;D
jag fick:

  • ace ventura filmen
  • en klubba (som ser galen ut ;o )
  • en bok om väduren
  • ett guldarmband, jättefint och precis JAG liksom :)
  • ett doftljus (jordgubb)
  • ett skiftande kort där hon skrivit grattis. under står det att det är jag och tåqvist på bilden (det är en tant som slår en man med en väska i nyllet) haha!
  • en jättefin presentpåse som allt låg i ! :)
  • en diskborste där de står; din mamma jobbar inte här!

mycket saker, men jag är superglad, tack emelie! :) <3

Tåqvist gav mig en biljett till Magnus Betner (stavning?) som kommer till östersund igen nu snart, så han, jag och Emelie ska gå och se honom. Det kommer ju också bli trevligt !

I morgon kommer det bli stressigt så även om vi är lediga ska jagj gå upp sju som vanligt. Är jag inte alltför duktig?

hörss, hejhopp  :)

hej

Publicerad 2010-03-23 08:01:31 i Allmänt,

hej
hejsan
hallå..

sitter på skolan och ska käka frukost! Hade tråkigaste igår kväll, har inte haft så tråkigt på åååår -.-'. Men spela roll, de får man ha. Ikväll ska jag nog på step in igen efter att jag gått en runda på stan åt min mamma som har frågat efter lite saker :)

Idag äre tisdag; snabb dag
i morgon onsdag;lika snabb  (båda dagarna pga att det bara är en lektion och den på förmiddagen)
torsdag; hem


min vecka .

herrå

ojs

Publicerad 2010-03-21 09:38:03 i Allmänt,

igår natt drömde jag att mårten sprängdes i luften tillsammans med Micron i hogdal. Inatt drömde jag att jag var otrogen och han hade varit det med en hel bunt med tjejer. Vad är detta? Drömmer att han försvinner från mig hela tiden ju! Och när de fråga mig i drömmen varför jag gjorde det svarade jag : därför att det var någonting jag velat göra så länge med denna person. Trodde inte Mårten skulle bli sur då. sjukt haha.
men en rolig sak iaf, jag hittade de första tagna bilderna på oss igår kväll,
haha på "denna tid" vågade man inte sitta bredvid han riktigt heller så feg som man var!
älskar honom a great deal!
ska käka frukost nu allafall, hare göttt ;D

tips

Publicerad 2010-03-19 12:29:00 i Allmänt,

tips och tips.. de är mer låtar som berör MIG. Jag älskar dem, de är så fina. (Det finns flera versioner av dessa låtar men dessa tycker jag är klart bäst!)

Nothing compares to you - Anna bergendahl (studio version)

We are the world Haiti.


Så nu knarkar jag dem hela tiden. Underbart.
Jag bestämde mig för att ta sena bussen hem idag, då åker ju polarna också så ajg får lite sällskap. Sen ska jag hem till far och bo där över helgen, känns som det var superlängesen, så nu längtar jag.



hittade bild på mig och två av systrarna på morsans face. De är så jävla söta :)

fick inte tag på bild på tredje systern, men hon är minst lika söt. Det som är så underbart för mina parents är att Liv har sin systers humör, och även så Alice. Så när jag växt upp är det inte över för dem ;)

herrååå

snart hem igen..

Publicerad 2010-03-19 08:38:14 i Allmänt,

ska bara ha arl först. låter det skoj? näe.. det är det inte heller... Men det var ju sååå viktigt att man skulle gå på lektionerna som va så man måste ju. Sen efteråt blir det fett mycket plugg igen och sen dra hem! :) hem hem hem, till alla ! :D


förövrigt ska så ska jag och felicia se på the shining i helgen också. Jag satt och läste lite ur boken för henne igår, så hon ville se den. Det var ju kul att hon tyckte de, för jag tyckte boken var aaaaweeesooooommw!

Felicia kom och sov hos mig igår så jag slapp vara rädd sista natten i lägenheten att någon ska komma och dra mig ur sängen haha..:P jag är en riktig fegis!!

skulle vilja skriva mer men har inte tid så de får räcka med


DET ÄR VÅR OCH NÄSTA VECKA FYLLER JAG ÅR OCH ALLT ÄR BARA AWESOME !!!

HEJSVEJS :)

:) :)

Publicerad 2010-03-18 20:49:05 i Allmänt,







digga min gubbe där uppe i vänsta hörnet. Jag kom på den aldeles själv när jag drömde bort i tvåan/trean. Päronmannen fick han heta ;) hihi.

gammalt!

Publicerad 2010-03-18 12:48:25 i Allmänt,

Eftersom jag vill skriva och får nästan abstinens och vinte vet VAD jag ska skriva får ni mitt gamlaste inlägg från februari förra året..haha.. enyoy!



Dagen började bra med en untflykt på isen med klassen. Jag och Cassie lagade godaste maten, fdet som blev över kunde jag ta med hem och ha som middag också, perfekt!

Men, jag måste nog bestämma mig hur jag ska ha det..

Jag sårar och sviker
Tar inte mina vänner på allvar när de ber mig
Jag är ledsen för min nonchalans
jag är ledsen för min ironi
Jag älskar dem som bryr sig
jag älskar dem som kämpar
för vänskapen
Dessa människor
får jag att försvinna

förlåt..

Det sammanfattar nog hur min dag har varit, den började bra men slutade skit. Jag höll på att förlora två av mina vänner, en av dem har jag kännt sen jag var ett helvetes litet frö, och vill inte förlora som vän någonsin.
Förlåt för att jag öppnar min käft när jag inte borde, jag ska.. bättra mig..

Jag klandrar ingen ikväll, jag har, otroligt nog, strukit min egoistiska sida, och tänkt på min omgivning.

I morgon ska man upp och plugga.. om man orkar sig ibäg på skolan eller åker hem istället.
Godnatten <3

schoool

Publicerad 2010-03-18 08:29:53 i Allmänt,

idag har vi först nationella, sen idrott nere i badhusparken. Ska jag berätta en hemlis? de skiter ja i.

Det är så mycket annat nyttigt som behövs göras för min del så jag tror faktiskt jag tar och stannar i skolan för att plugga i stället. sen tar jag en sväng på gymet efter skolan! Var så duktig att jag var dit igåpr mer och hade lite yoga. Och gissa vem som hade den.. ehum.. "bästa" balansen? hm jo jag! Jag gör ju mitt bästa men när jag ser att varenda en lyckas stå på det ena benet och raklång ut med det andra, ramlar jag bara ihop. gång på gång. Jag kunde inte göra annat än skratta, men ändå. Jag älskar yoga. Och jag ar ju blivit bättre på många saker som har med mucklerna att gö :)

om två minuter börjar min lektion så jag antaar att jag borde gå dit.. men jag orkar inte. Och dessutom är handledning boooooriiiing..

aja hörs!

nej.

Publicerad 2010-03-17 13:52:29 i Allmänt,

jag är inte sportintresserad och kommer aldrig bli!

meen, jag ska inte neka att skidskytte är den roligaste sport jag provat på. en bom av femtom möjliga ;) haha de var ju iochförsig inte svårt men jag är så dålig på sport så..

och jag kollade på det dumma programmet igår, men de var fr att det inte fanns ngt annat att se! :)

ikväll blir det yoga också, så det är nice.
borde ta tag i historian.. men de orkar inte jah eller.. jo orkar, men jag fattar ju INGENTING . och jag verkar inte vara den enda med problem med det. MEN, en posivtiv sak; jag har varit så orolig att jag skulle få ig, meen, jag har kollat papperna nu och jag berör tilochmed vg kriterier så det är ju roligt iallafalll att man har en liten chans! :)

ska komma ngn vart med mitt liv.

hejdå så länge!


...

Publicerad 2010-03-16 14:11:32 i Allmänt,

Ädle herrar, behagar det er att lyssna till en vacker saga om kärlek och död? Den handlar om Tristan och drottning Isolde. Lyssnen då till berättelsen om hur de älskade varandra i stor glädje och stor sorg, och hur de på samma dag dogo därav, han genom henne, hon genom honom.

-------

Hon vände sig mot öster och bad en bön till Gud. Därefter blottade hon delvis den dödes kropp, lade sig bredvid honom, helt utsträckt vid sin älskades sida, kysste hans mun och hans ansikte och slöt honom hårt i sina armar, mun mot mun, kropp mot kropp. Och sålunda uppgav hon andan i hans famn, av sorg över sin vän.

så jävla vacker berättelse.. <3

ö-sund

Publicerad 2010-03-14 23:30:02 i Allmänt,

tillbaka till staden och min lägenhet välkomnade mig inte riktigt som jag hade hoppats.
nu vil jag bara överleva natten

1
. det är för tomt utan mårten!
2. efter skräckfilmen är jag rädd
3. det är skola i morgon och jag ligger efter ( stress )

kanske kommer skriva i morgon då. om jah överlever...

godnatt!

film..

Publicerad 2010-03-13 09:04:15 i Allmänt,

sitter här nyvaken. Klockan är nio och jag tjatade upp mig och mårten, kan ju inte sova bort  hela dagen heller!

syrran fyllde nio år igår så jag var dit och gav henne hennes present oh fiade sminket och håret innan hennes middag. Presenten blev riktigt uppskattad och det var ju kul! :) (bild på det  kommer senare!)

Idag ska jag köra bil, och hinna åka och träffa pappa och dom en sväng. Senare ikväll ska jag se på film med felicia, för att dämpa min skräck för filmen vi såg häromdan..
Vå såg nämligen på paranormal activity, gräsliga film !! Vi såg den mitt på ljusa dagen så det var ju inte så farligt just då. Jo, slutet. Vi skrek som nå småungar som sett ett monster uder sängen. Ärligt. Felicias hand flög mot min axel och tog tag, min egen hand for upp i pannan och jag rev mig själv. och vi skrek, rätt ut, och högt. Så nu kan jag inte sova själv :( kommmer bli ett problem eftersom jag måste sova själv i morgon när jag åker till stan! Usch, ser verkligen inte fram emot det!!

ska fixa mig nu. Herrå

godmorgon!

Publicerad 2010-03-11 11:12:18 i Allmänt,

är hos mårten , men han är på jobbet så nu när han visat mig hur man kopplar datorn till teven lyssnar jag på en massa bra musik! ;D

Sen ska jag träffa Felicia, om hon inte glömmer mig igen.. som hon gjorde igår... man känner sig så älskad av sin närmaste vän :(

nu ska jag nog dra mig hemmåt iallafall så jag kommer någon vart i boken jag läser. Varsel, eller The shining på orginalspråket då ;)

hejdå :)

stockholm

Publicerad 2010-03-05 21:55:05 i Allmänt,

förra helgen blev det en trip till stockholm, bodde hos tessans kompis Ina och hennes  familj där jag fick träffa en av de sötaste ungarna jag någonsin mött! Arvin hette han och för en gångs skull kom jag överrens med ett barn, de brukar inte gilla mig direkt . haha :/

men det var jätteskoj och pengarna försvann på härliga kläder och annat skit.
Ikväll är jag hos mårten och bara tar det lugnt och ser på solsidan, bästa svenska jag sett tror jag. I morgon blir det avataaaar :D

kanske går hem snart om det blir så, får se helt enkelt, mårten vill att jag ska stanna men det beror helt på!










mårten har tagit bilderna

alice i underlandet

Publicerad 2010-03-04 21:25:46 i Allmänt,

den var braaa

kom just hem. kortfattat: älskade filmen, gillade inte slutet alls!
men nu ska jag ju inte avslöja allt för mycket, då kan ju ngn bli sur för jag är ju bra på det ;) haha

Johnny depp var konstigt nog lika het som vanligt. Det spelar absolut ingen roll hur han ser ut, han lyckas fan alltid!

Det var en datta film, härligt härligt :)





men som sagt Bullen, nämn någon film jag sett på bio och inte gillat? finns inte på kartan alltså....



OCH BTW JAG HAR BÖRJAR NEDRÄKNINGEN NU, FÖR OM TRE VECKOR BLIR JAG 18 FÖREFAAAN!! presentreeeeerrrr ;)

bio

Publicerad 2010-03-04 08:30:53 i Allmänt,

ikväll tänkte vi dra och se på alice i underlandet, dock blir jag en aning tveksam så jag hör att den ska vara svinigt dålig av dem så var och såg den igår
vågar jag?

och dessutom är jag på sjukt dåligt humör,
än.

mest på grund av kulturhistorian... åh  det kommer ALDRIG gå med det helveteskapet!

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela