dattaa

från mig

Publicerad 2009-06-09 00:23:55 i Allmänt,

jag har vandrat denna stig ett tag nu och jag finner den för lång för att avsluta.

 

Om jag bara kunde.. kunde öppna min käft.. hade stigen som löper parralellt med min funnit en mening och sin egen väg. Men den är kvar där, som en envis liten snorunge som tigger godis av sin äldre syster eller bror.

Jag tror inte på detta mer och jag kommer snart att kapa denna stig för gott, för den viker över min längre fram och jag ser att det börjar slutta. Jag vill inte det. Jag tar nyckeln till den lilla dörr som är mellan våra stigar, slänger den åt motsatt håll och hoppas att du aldrig ska finna tillbaka. För där hör du hemma

 

I det förgångna, mitt förflutna, och din framtid.

negativt och positivt

Publicerad 2009-06-08 18:05:15 i Allmänt,


såg just på sex and the city (oh suprise! ;) ) och ett viktigt ämne kom upp: är jag optimist eller pesimist?

Det är en svår fråga att ställa, jag skulle nog inte kunna avgöra det själv om jag är det eller inte, det är nog någon annan som får tala om för mig hur det ligger till med det. Min uppgift är att VILJA vara det jag vill vara, att inte bara tänka på annat, och tro att man kan ändras på en dag. Vill jag nu vara optimist handlar det om viljan.

Denna vecka kommer förövrigt att bli riktigt seg. Jag är färdig med alla kurser och allt som fattas nu är att snacka betyg med lärarna. Får  jag inte MVG i engelska kommer jag slå någon, jag kommer bli så sur, det är allt jag satsat.
Har städat kylen nu och köket, ätit har jag gjort as well. Nu väntar bara vindrovor och en kväll framför sex and the city. Beroende. Javisst.

Puss på er ;) *

slut

Publicerad 2009-06-07 15:14:00 i Allmänt,


slut på helgen nu och den har varit okej :)

film med magda och felicia igår, de var riktigt kul, men kom på i slutet av första filmen att allt vi gjort var att kritisera den. Haha ;)

Zac eftron är förjävla snygg alltså!!

Den här optimist grejen börjar arta sig, jag är en aning gladare ;)

Puss*

Beslutsångest?

Publicerad 2009-06-06 11:17:20 i Allmänt,


Grattis t alla som tog studenten igår, blev en aning avis, men ändå inte ;) Lycka till i livet nu.

Jag har blivit en aning le i denna by nu och kanske drar till stan redan ikväll, känns som bäst det nu.

Morsan river tapeter på mitt rum och jag sjunger litre falska toner. Skolavslutnigen börjar närma sig och jag är en aning nervös! Jag ska sjunga den j*vla låten igen (det är väl den jag gör bäst antar jag) men jag är fortfarande fruktansvärt le på den!

Till veckan blir det bio också med polarna, härligt :D

oh mama ;)

Publicerad 2009-06-04 23:51:16 i Allmänt,


Jag har bara en sak och säga:


Jag älskar mitt liv och att få leva det!!

Jag har fått låna en klänning av Magda som jag ska ha på skolavslutningen nu :D men jag är rädd att någon ska ha liksadan så jag ska höra om jag kanske kan få byta till den andra (lite väl korta dock) som jag diggade väldiggt mkt :)


Godnatt allihopa, i morgon tar lillskiten Anton studenten och man måste ju dit och kolla såklart, så sov gott nu ska jag sova :D

..-*

Publicerad 2009-06-03 23:30:20 i Allmänt,



two and 1/2 men ÄGER ;)


finns inte mycket att säga now days.. Har fått reda på att det blir 6 veckor jobb i sommar.. Pengar är pengar men orkan måste ju finnar också. Aja de blir säkert kul :D jag kommer få massa polare, bara de inte är tyskar.. jag kan inte tyska..

Idag var felicia hit och vi klämde i oss en varsin Ben And Jerrys. Fattar inte att vi faktiskt orkade en varsin, men smaken var ju himelsk. Vi kollade på bara Bea under tiden..  Handling: En tjej på 16 år en den sista tjejen kvar i klassen som är oskuld och för att få det perfekt med killen hon och alla andra är tänd på, ligger hon med en random kille hon anordnar en ''date'' med ;)

Nu är det sex and the City på teven.. så jag får blogga mer i morgon när jag åker hem till hogdal igen..

Alla har sääkert saknat mig ;)

Puss *

Lost

Publicerad 2009-06-02 19:59:58 i Allmänt,

nu äre så att jag hittat en ny favoritlåt igen, åååh vad vacker den är, jag knarkar den just ni atm, och om jag inte tar miste gör Steffanie detsamma ;)

Hade muntlig redovisning i svenska idag, fick betyget i matte och lärarna hade en show för skolan som ägde sönder allt jag sett, helt klart stolt för att vara en vittraelev nu ;)


Nu är det officiellt, Datta har blivit optimist :)

Tidig kväll, Tidig morgon

Publicerad 2009-06-02 07:56:41 i Allmänt,



Låg och gjorde läxorna igår jag och Tessan, va bestämde att det inte skulle få bli någon tv förrän klockan nio igår käll. Haha jo tjena, vi somnade runt halv nio, jag vaknade av att morsan ringde och att Emelie bombade mig med sms.. -.-.

Sen somnade jag om igen , med kläder och kitet, och vaknade inte förrän nu på morgonen! Herre gud vad slö man är säger jag bara, Nu är jag så hungrig så jag dör.

Hare görr allesammans,  ska på skolan  strax oxh kolla på någon show lärarna satt upp, tydligen ska min lärare spela ''Nathalie'' rollen.. :| Är lite nervös..

Puss :)

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela