dattaa

vattenbrist

Publicerad 2010-11-30 12:49:16 i Allmänt,

jag är så törstig, och vattnet är typ slut i nästan alla affärer,  jag dööör, måste ha :( och nej, jag dricker inte det kokta vattnet igen, det är ju förfan skit i det !

japp, inte end till tandborstning, för de är ett trasigt avlopp som orsakar detta satt... blä !

right down the line it's been you and me

Publicerad 2010-11-30 08:52:58 i Allmänt,

en halvtimme kvar till psykologin... jaaaa....

Jag är inte ett så stort fan av den kursen ;) haha

Jag tror jag ska köpa de där byxorna idag btw, har bestämt mig nu, är jag en lycklig tjej? oh yes indeed!!

Och det blir att köra på fas B idag också, den ska fixas lika snabbt och enkelt har jag bestämt ;)

Näääe, nu ska jag försöka behålla mitt toppenhumör , jaaa :D

send it on

Publicerad 2010-11-29 18:52:34 i Allmänt,

Det tog mig en gång och nu är jag helt käär i låten, kan inte låta bli att lyssna på den over and oover again... haha :p

Ja , i helgen har jag varit med Mårten och tagit det lugnt, I söndags var det tipsrunda med Jennifer, Emilia, Evelina och Felicia, det var trevligt, men kallt så in åt helvete, borde vara förbjudet !!

Nu sitter jag här och tar de lugnt, känner att de behövs faktiskt. Och skönt är det ! Jag har så mkt jag vill göra men kan inte välja så blir väl ingenting... Skulle ha börjat skriva på min låt, men jag har ingen inspiation? nej men i morgon ska jag börja, jag ser fram emot det ! :) så nu ska jag sitta och vänta på halv åtta hos mig med Sims i knät, har inte spelat på några månader nu så jag ska se om jag tycker det är lika kul fortfarande? ;) antagligen !!

Gjorde iallafall färdigt psykologin idag, härligt va? ;)

Blegv en runda på stan med Hanna också, hittade en sååååå underbar outfit, jag såg ut som en gudinna i den ;) haha nej men ärligt, är kåt i den, måste måste måste måsteee haaaaa !



coolingarna eller hur? ;)



Mårre o Dattaa :)

Nu ska jag spela en halvtimme, kung !

idol

Publicerad 2010-11-26 21:13:04 i Allmänt,

ligger i soffan och äter mig fet och kollar på idol. Men vafan, ge olle första platsen?! Killen är den bästa i år, fantastico! eller håller ni inte med mig?
ville bara säga de
ha en bra kväll !

det är dags för fredagsmyyss

Publicerad 2010-11-26 16:44:44 i Allmänt,

tänkte det kanske var dags för mig att uppdatera bloggen om jag gnäller på andra att göra det? ;) haha.
Ikväll blir det iallafall så, fredagsmys ! Idol och gotta , och mys helt enkelt :) Sen ska jag också bestämma mig för om jag ska ge upp Greys anatomy tittandet (har kommit till säsong tre nu) och börja på Lost, eller skita i lost och fortsätta? haha vilka jävla problem alltså... Men är ju jävligt sugen på Lost, kanske blir båda? Jag som ser på Glee och Gossip Girl och Heroes också,
hjälp, har inte jag något liv? :o

Jo, det har jag faktiskt. Men jag visar det inte på bloggen, det är ju tråkigt eller hur? haha.
Men tänkte bara säga det, denna december månad kommer bli så jävvla kung, har varenda helg planerad nu och klar, och de jag ser mest fram emot är ju såklart nyårsafton :D Hoppa Stepha hade tänkt å joina, saknar verkligen den tjejen, miiin Askel :( ♥
:):)

men va?

Publicerad 2010-11-25 14:31:08 i Allmänt,

Öhm Mårten, nu har faktiskt en kändis spanat in mig, från New york, så att, hur var det med våran pakt? hahah :) jo men folket ärligt, de är intre lätt att se ut som mig nu ;) ooh egot alltså..

men mårten, jag älskar dig ändå ;) ♥

I am för slööö

Publicerad 2010-11-24 20:17:26 i Allmänt,

jag är så slööö idag

Var uppe halva natten igår, planerade, kollade vänner och skojade med superstjärnan :)
Det vvar kul, som vanligt, men vad annars :D

I morgon blir det att plugga gärnet igen, som vanligt? ;) hehe..




Nu ska jag packa och platta håret, sen sooooova :)

byt mage med mig

Publicerad 2010-11-23 18:31:55 i Allmänt,

min mage blir visst inte bra, bara bättre, men jag vill må braa? att matlusten är borta är ju kanon , nej, inte alls.

Men vet ni vad, jag fick en roll i musikalen vi ska ha, Sound of music :D och jag är såååå nöjd hihi :D Jag fick rollen som Liezl, den äldsta av de sju barnen. Jag sökte tillochmed till den rollen, känns jätte jättebra! Och grattis till Hanna som fick huvudrollen som MAria, hon förtjänade den mest av alla :D för hon är så bra ! Det ironiska är att Liezl i musikalen har en hemslig romans med en kille som heter Rolf, och gissa vem som fick den rollen? Tåqvist, haha ! Men jag tycker det är skönt, för då får jag spela mot de som jag känner mig så bekväm med !

Maria och Liezl står varandra nära också, så det passarn ju perfekt mellan mig och Hanna. JA, jag kan inte säga annat än att jag är glad att allt gick bra. Det var dock några besvikna miner och de är alltid tråkigt.. Men de kommer göra sina roller bäst !

och nu berättar hon en till sak för mig som hände idag, Hanna is on fire people :o :D Är glad för din skull !




:D:D

dont wanna be seen as just anybody

Publicerad 2010-11-23 11:50:43 i Allmänt,

♥♥♥Nu sätter vi på det bästa och vackraste plagget för dagen av dem alla; leendet.

Jag är tacksam för allt jag har
Jag är tacksam för verkligen allt och alla ! Vad hade jag gjort utan mamma, pappa, mina vänner, Mårten och mina familjer? Jag måste lära mig att uppskatta varenda eviga dag jag har med dem! Nu har jag inte Fritz här längre, och jag saknar honom mer än v'ntat. Jag fick aldrig säga hejdå, jag trodde vetrkligen att vi skulle ses igen.. Hur vet han att jag älskar honom så att det gör ont? Jag hoppas han vet..

Och idag får vi veta rollerna till musikalen, och vet ni vad? jag bryr mig inte längre, jag, vill ha en liten roll så att jag inte behöver göra bort mig, så att jag inte behöver engagera mig så mycket därför att just nu,. finns det inte plats i mitt liv. Och det kommer bli skitkul det också, det vet jag !! ( :) )


varför har jag så ont i magen?



♥♥♥♥♥♥

uppdatering? hmm.. studentmössan? oohja

Publicerad 2010-11-22 17:42:38 i Allmänt,

Idag blev det besök från ABC gruppen, student kit köpt ! :D Jag känner mig snål, men, det är ju Jag och Hanna, vi är ekonomiska vi, inte snåla ;) Det blev mössan och ett champange glas, inget mer. Jag ska inte ljuga, känner mig liiite tråkig. Men visst, den där tutan hade varit kul att ha, på flaket? och ja, en vatten fast bläckpenna, kanon! men det finns för tio på dollar? ja, ni förstår min poäng. När jag hörde folk innan som hade beställt så instäldle jag mig såklart på det också, att de skulle konsta närmare 2000 kr, men jag var lååångt ifrån ;) Mamma blev stolt, sköönt ! haha

Men jag blev supernöjd med mössan helt klart ! Kommer använda den vaarje dag efter hundra dagars ;) nejdå, men , på slutet då jäävlar :D

Idag fick jag veta att min älskling är hos Moff Moff, Momm momm och Findus, jag hoppas de tar hand om minn älskling och att han väntar på mig, så att vi ses igen ♥



Jag slänger in ett inlägg till senare, mårten stressar mig

Fritz <3

mysigt sällskap

Publicerad 2010-11-20 22:53:26 i Allmänt,

Idag har syster varit här på besök och det har varit trevligt :) nu ligger vi och ser på Hitta Nemo, den filmen är underskattad ! Doris är nog en av de roligaste karaktärerna i Disney filmerna !

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, har nog sagt mitt :o

Du sa banaaaan!

Publicerad 2010-11-20 00:29:02 i Allmänt,

Är nu hemma efter en riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv ! :) Först träffade jag upp Kristina och gick för en sallad innan vi mötte upp Evelina på stan ! Vi tre drog oss sedan vidare till bion där vi mötte upp Amanda, Gabbe och Martina, sen blev det Harry potter för heeela slanten :D Filmen var aaawesooome (japp mårten, du hörde rätt) ,

MEn min mage tar typ kol på mig, får inte i mig någonting för då känns det bara ännu ondare tillochmed :( men jag har lovat hanna och mamma nu att om det itne blir bättre ska jag kolla upp det, för det har blivit värre nu, på sätt ni inte vill veta ;)

Efter bion följde jag med Gabbe, Amanda och Martina på The Greek, och det var mycket trevligare och roligare än väntat ! ;) jaa, om ni varit där hade ni förstått, jag menar, hur kul kan man ha med en banan och en apelsin egentligen? jaa, mycket roligt ;)


Har inga bilder, så, nu blir det att ta det lugnt för magens skull

pusss

Here's another winter night

Publicerad 2010-11-19 10:43:21 i Allmänt,



Den här sången får bli min solo sång på julkonserten, det kommer bli grymt :)
har som sagt värsta julkänslan, det är grymt

och sakta men säkert börjar allt sätta sig på plats för mig nu.. et börjar kännas bättre. Förutom i magen :( Men man ska inte klaga !

Ikväll blir det bio med ett gäng brudar, Harry Potter ! Kuuung :D ååh har längtat som ett as hur långe som helst nu ! Sen i morgon blir det att gå upp tidigt och inna städa innan pappa och liv kommer, måste ju se okej ut !




nu kommer vi inte höras mer förrän nästa vecka, och just ja, ni får inte veta något om hur de går med körkortet, hur känns det? ;) moahaha

energitagande

Publicerad 2010-11-18 09:02:04 i Allmänt,

jag tänker inte låta min enrgi gå åt åt idioter och skit, jag tänker fokusera på skolan och bli en kall jävla stel pinne ! sådetså..


men sen så ska vio fira Emelie som fylle 18 igår, grattis stumpan ! ;) och de ska bli mys. Sen så ska jag göra en sak, och efter det ska jag kolla på vänner.


Nu ska jag muntra upp mig själv och vara glad för Fritz skull <3

<3

Publicerad 2010-11-17 18:12:56 i Allmänt,

jag älskar dig



och ja, jag skiter fan i att jag var större  och fulare på den bilden än nu. Jag älskar dig Fritz, hälsa Findus och ha det så bra <3

of how it used to be,

Publicerad 2010-11-17 17:13:34 i Allmänt,

jag har hittat en låt som jag och min gamla klasskompis Jenny knarkade som fan för några år sedan, väcker verkligen minnen ! :)
det känns ibland som om jag vuxit upp för fort, jag vill ockå vara kvar i det där när man var 14-16, vissa stunder under den tiden var ju bra jävla underbar !

låten är underbar :')

det gick bra på spelningarna idag iallfall, eller ja, för de andra då, hörde ju inte mig själv men det kändes ok !

jag ahr också fått med min lilla stjärna Hanna på att göra en duett med mig på julkonserten, kommer bli jättefint tror jag om vi hittar en fin låt med fina stämmor, eller vad tror ni?

Och nu mina kära vänner ska jag göra såhär; jag tänker hålla käften om hur de går med körkortet, inte ett pip ska jag säga ! Jag kommer inte säga något förrän jag klarat uppkörningen, så, nu får ni hålla er nyfikna helt enkelt ;) inte ens morsan och farsan får veta hur det går, för , jag känner att då stressar jag inte. Smart jag är :)

Förlåt om jag är konstig på skolan och så Hanna, är inte meningen ! men som sagt är det så mycket som går i mitt huvud nu samtidigt som jag har pms, så jag är inte en bra kombination just nu... hoppas du förstår :(

hjälp....

Publicerad 2010-11-17 13:10:51 i Allmänt,

hur jävla mätt kna en människa bli? :o jag trooor jag har svaret *räcker upp min hand*. Det känns som ag kna lägga mig på golvet och dö av mätthet och stressen framför allt. Det är så sjuuuukt mycket som jag har runt i skallen nu...

för att nämna några :

teorin på körskolan
svenska C uppgifterna för att nå de högsta betygen
Människan So. och Kul. uppgifterna

och sen är de mer också men de är inte värd min blogg-tid :)

Idag hade vi spelning på parkskolan , snart ska vi iväg och ställa oss på kärnan också, kan bli niice. Men jag är så utmattad och trött så jag fan, kommer inte orka stå tror jag :o

Men man får tänka såhär: kämpa så in i heeelvete dessa fyra veckor och sen är det juuuul :D är så himla pepp på julen nu, känner jul känslan redan och det är underbart !




time to sing.

.......

Publicerad 2010-11-16 08:42:29 i Allmänt,

Jag önskar att jag kunde flyga
jag önskar att jag kunde göra mig osynlig
jag önskar att jag kunde styra känslor
jag önskar att jag kunde stänga av när som helst

Jag önskar ibland att mitt liv inte skulle rusa iväg,
Jag önskar ibland att jag alltid kunde känna lycka
Jag önskar ibland att jag kunde undvika och styra det som händer
Men det är omöjligt, man kan inte stänga av

orättvisa

on my own

Publicerad 2010-11-15 09:32:27 i Allmänt,

I helgen har Hanna följt med mig till Hogdal, och jag måste säga att de har varit en riktigt lyckad helg, och jag vet att även hon håller med mig om det ;) det kommer definitivt bli en favorit i repris någon gång !




nu ska jag fixa mig och sedan åka in t skolan  för att plugga! :)

pöööss

ändrade tankar igen

Publicerad 2010-11-11 23:13:10 i Allmänt,

nu tycker jag nästan at blont var bättre :s :D

vd tycker ni? ska jag bli brunett nrä ajg gifter mig om 7 år eller inte? :)

blond



brunett


eller kanske rött? :o



eller ljusbrunt???




hmm :o

jag klarar mig själv, jag är ju Pippi

Publicerad 2010-11-11 22:58:01 i Allmänt,

Jag blev kallad för Pippi idag, de är väl gulligt, eller?

Nåväl, idag lagade jag köttfärs, och de blev gott denna gång :D har aldrig i mitt liv lyckats göra god innan men nu gövlar fick jag till det. ja, med mammas hjälp över telefonen såklart... fast hno tipsade bara om ingridienser så till mitt försvar så gjorde jag ju typ allt själv ändå ! :)

Och jag har blivit klar med cultural studies som jag har kämpat med så, satt i flera timmar på skolan, klockan fem åkte jag hem ;)

Idag somnade jag klockan åtta på soffan igen, fyfan jag ångrar mig varje gång för nu kommer jag inte kunna somna på hutr länge som helst :o egentligen spelar det ingen roll då jag har ledigt i morgn, men jag planerar att plugga ändå, för man är väl bäst? :)

hittade några sköna bilder på mig och superstjärnan som jag ska spendera hela helgen med ;D kommer bli så jävla gryyyymt






och en massa annat skoj ;)
fotograf är hanna

betala för fylla eller betala för skoj?

Publicerad 2010-11-11 14:17:56 i Allmänt,

Nu har jag endast ett stycke kvar att skriva på engsla uppgiften sen har jag den ur världen :D bara så ni vet... att jag faktiskt jobbar när jag säger att jag ska de ;)

nu är de ju BARA två timmar kvar t kören men på grund av min förkylning så kan jag ej sjunga, så jag vet inte hur det blir.

Men de går sååå segt nu känns det som .. med engelskan, vill ju inte jobba om jag inte kan göra de tillräckligt bra. Jag är så dåklig och slö i år, ligger på g i två ämnen, G som är så dåligt för att vara jag, i två ämnen !!!


Och i morgon är det sista betalardagen om man ska med på kryssningen.. fan kan man inte vara rik ?! Velar som fan nu allihopa, har lyckats skrapa ihop 800 så det rcker ju iallafall, men då är de ju slut på allt annat sen. Har juu planerat in den där långhelgen i göteborg då vi ska köra ner och överraska Stepha också, och de lär ju kosta en del med bensin och allt annat. Och pengarna jag har räcker inte till buss ned, och en av oss som ska vara i hytten kanske hoppar av ... ååååh, jag som vill åka ! Men, kanske man kan tigga med någon som ska iväg nästa år? ;) så kan jag snylta med mig på det sättet haha.

Så det är ett jobbigt beslut, vi får se hur de blir ! Amanda har ju rätt i att det är nu det svider med pengarna, men jag som tar körkort nu, behöver ju så mycket jag kan t det så ag blir fääärdig någon gång !!

vi får se, ni kan väl säga vad jag ska göra? help liksom..

här ska ni få se en jättebeeebis...










let it snow let it snow... oh no

Publicerad 2010-11-11 11:44:33 i Allmänt,

Nanananananana....

jag sjunger i mitt huve :p haha.

Sitter nu och pluggar, tar en fem minuters paus och skriver ett inlägg här istället ! :) Har nyss spelat kort med hanna, det går ju som de går när båda är tävlingsinriktade... hmm, men alla vet ju vem den skickliga av oss två är så. ;)

Mår som sagt bättre idag, gick upp och valde att gå på skolan, så får jag massa saker gjorda, känns mycket bättre då !

 det var väl allt från mej



hejdå .uckers! ;)

I carry you home

Publicerad 2010-11-10 22:51:51 i Allmänt,



A lonely girl, looking for comfort
A lonely boy, looking for satisfaction
Although nothing was planed for something to be
faith stroke
and carried them both in to eachother

They say what you want is what you have
they say it is right next to your eye
I can only say it is true

At the end of the day
they had been together forever




Mårten keeps carry me


"
I way run into the midnight sun
weals go round and round
your on my mind
Restless hearts sleep alone tonight
sending all my love along the wire
They say that the road aint no place to start a family
right down the line it's been you and me

Oh boy you stand by me
I'm forever yours
faithfully

Wounder where I am
lost without you

Two strangers learn to find their love again

I'm forever yours
faithfully

"


sjukling

Publicerad 2010-11-10 14:37:48 i Allmänt,

det är inte så kul att vara sjuk som man tror
man tänker att det blir skänt att ta det lugnt framför teven och slappna av, men jag kan inte göra det när jag tänker på allt som jag bör göra :s men jag förtjänar de, faktiskt, så hårt som jag brukar jobba !

Men långtråkigt har jag, tillbringar min dag framför vänner och greys.

Utanför är det snöstorm, vet inte vad jag ska tycka om det. Det är så typiskt, det har inte varit snö alls där hemma, och de har varit sååå jävla slönt ! Åsså i helgen när jag tar med mig superstjärnan t hogdal så äre snö därr, såklart. Men det positiva är att man då har en större anledning till att vara inne moahaha ;)

Jag ser att jag har väldigt bra svenska i detta inlägg, jag skyller på att jag är svag i fingrarna ;)

Jag hade lagt upp bilder om jag kände att det var värt tiden, mitt internet är segare än jag varit med om. Tog tio min att komma in hit !!!!

Puss alla glada :)

crap crap... crapy day....

Publicerad 2010-11-09 15:56:21 i Allmänt,

blä på allt
fyfan på allting
helvete på denna dag

Tisdag den 9 november hände inte. Vi hoppade över den, okej?

Nu tänker jag fortsätta tycka synd om mig själv för jag har ett förjävla pissigt humör.

Det förstörde min dag, understooooooood?!





ja, ni kan ju ignorera texten i pratbublan, den hör jju inte in...

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.....

Publicerad 2010-11-08 10:43:39 i Allmänt,

Körde bil hit till stan i morse från rätan ! De gick bra, finns inte så mycket mer att säga om det.

Jag hatar de här tangentbordet, måste trycka ner knapparna för kung och fosterland !!!


Iallafall, idag ska jag träna inför audition som vi har i morgon inför musikalen. Nervösss!
Och dessutom så har jag halkkörning i morgon så de är jag ännu mer nervös över! :( Min tisdag kommer ju bli spännande !

Jag känner mig verkligen nyvaket, slarvig toffs på huvudet,. knappt något smink, myskläder... har aldrig visat mig offentligt i mina myskläder :o

Jag säger såhär om min dag i morgon :



Peace

Kanske en dag då hjärtat är starkare än solen

Publicerad 2010-11-07 11:23:11 i Allmänt,

Ute är vädret uuunderbart och jag är nyvaken. Fy skäms på mig, verkligen !
Dagen har väl ingenting särskilt att bjuda på.
Ska fixa mig och dra hem till mamma nu, sen blir det kanske en sväng ut i det fina vädret, powerwalka kanske? ;)
Hej då

I see you spirit enter next to mine

Publicerad 2010-11-06 15:35:33 i Allmänt,

Hej alla glada, har ni dumpat mig för att jag varit inaktiv nu? :) Jag har varit utan dator, de var okej skönt, man blir mer social då :D och det finns så mycket att berätta från detta lov nu men jag orkar inte i ett inlägg.

I onsdags tillbringade jag kvällen såhär:












Torsdagskvällen :







Fredagskvällen :










Och fler bilder kommer kanske senare..,

vad jag menar är

vad hade jag gjort utan Hanna ? Underbara människa !

Härlig morgon :D

Publicerad 2010-11-03 09:46:14 i Allmänt,

Jag är på toppen humör, idag återvänder jag till Östersund ! :) Klockan ett anländer jag och halv sex blir det Hannas place med massa film och härligt sällskap ! Mario följer med till stan och ska träffa brud, så jag dumpar honom med henne och sen då? Hm, kanske jag ska shoppa bort lite slantar, som jag själv sparat ihop? eller, är de onödigt? Svårt de där :o Är ju så sugen på kläder...

Igår fick Jag och Mario för oss att vi skulle baka kladdkaka, fast med vit choklad, haha, det blev ju som de blev men Mårten ansåg att den var godare än vanlig kladdkaka så man får väl tro på det då. Efter det blev det The last Airbender, finally ! :D Och ja, det var en äkta Datta film de där,, loved it. Sjukt cool gjord var den också !
Nu har jag en sån där underbar morgon när jag pumpar bra musik på spotify på teven och sjunger medan jag fixar mig inför dagen, ja, Dattaa is back people ! ;)

Blir nog ingen bild idag, lägger oftast in bara för att inlägget ska se lite mer intressant ut men nu örsk jag inte.
Okej , en bild då.
Gaaaaaaaammal party bild !
är sååå party sugen så de är inte klokt :o

Avatar :(:(

Publicerad 2010-11-01 19:53:58 i Allmänt,

Ja, min plan var att kika på Tha Last Airbender ikväll, var så sjukt pepp på det ! men så får jag inte tag på filmen, denn som lånat den lämnade inte tillbaka den och jag är för tjurig att gå hem t honom och hämta den, bägrar :o antar att jag faktiskt får skylla mig själv då, för mårten vill inte göra det åt mig heller.. Suck !

Men i morgon ska jag träffa Mario så förhoppningsvis vill han se den med mig om inte Mårten vill och då kanske filmen är hemma igen, lets just hope so okey?

Så det blir att kika på Top model klockan åtta med morsan, nu sitter jag och tjattrar med Mårten och Dennis, eller, de pratar på och jag lyssnar.



Det ser verkligen ut på denna bild som om mårten är arg när han pussar mig, som om han vill bita mig eller något annat styggt ! :( But we all know thats not the case !

Nu ordbajsar jag bara för att jag har så tråkigt dessa fem minuter. Det finns så mycket jag skulle kunna göra men... är alldeles för lat :o

En vacker dikt,

Jag trodde jag visste
yes
I thought I knew
Men,
but you turned on me
ja
så gjorde du
din pig

Vackert, kom på den nu, jag är så duktig :)

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela