dattaa

skolan

Publicerad 2009-10-23 08:47:03 i Allmänt,

Nu sitter jag på skolan och försöker arbeta svenska. Men vad skiljer sociolekter och dialekter från varandra? hmm, jag vet svaret, men det som är jobbigt är att få ned det på ett bra sätt på papperet så min lärare ska förstå att det rä ett MVG jag ska ha. Dessutom är det mycket roligare att kolla runt på annat på nätet.

Jag har även ett tips: Somna inte till teven, och om de gör det klockan åtta. Jag vaknade klockan tio, jätteorolig att jag missat skolan. Jag rusade upp och klädde på mig igen och var hel stressad. sen kom jag på att om klockan visar 22.15 är den kvart över tio på kvällen och inte morgonen. Men det är bara klockrent mig..
Sen  somnade jag om, vaknade klockan tolv och var som nästan klarvaken. Det var inte alls roligt. Jag låg och kollade på vänner tills kockan blev ungefär halv fyra, och då somnade jag tillslut. Helt sjukt att jag faktiskt orkade upp till halv åtta.

Jag ringde och väckte Mårten, ´åkte in på skolan och åt frukost och nu blire snart teater. Sen blir det åka hem för hela slanten!


Pusshej :)

målar

Publicerad 2009-10-12 18:25:05 i Allmänt,

Hittade ett antal bilder som jag målat när jag har haft ingenting att göra.

Jag har valt ut de jag är mest nöjd med att lägga ut på bloggen (:
säg gärna vad ni tycker!





liten värld

Publicerad 2009-10-07 16:28:46 i Allmänt,

Världen är skrämmande liten

idag hörde min lärare vart jag var ifrån, och det visade sig att hon hade jobbat med  min mormor, bott granne med mina föräldrar när jag var mycket lite, och mött mig då. Kändes det en aning konstigt? jo, de tycker jag.

Iaf,  idag säger Tåqvist och Emelie till mig att när ajg ser på dem, känns det som om jag tränger igenom deras själ. Hmm, de kändes ju bra att höra?

Har jag en så fuktansvärd blick?!




? :(

snöööö

Publicerad 2009-10-06 22:05:17 i Allmänt,



påväg hem från Martina

snö som fan

kul.. eller inte?

har både för och nackdelar.

Det är mysigt med snö :)

Nackdel: jag kan inte gå utan att trippa fram som en primadonna, så jag inte ska halka och slå ihjäl mig. Då snackar vi en cm snö.

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela