dattaa

Dag 13... Den här veckan

Publicerad 2010-12-30 23:34:46 i Allmänt,

Nu ska jag återgå till bloggandet igen, sorry för den extreemt låga uppdateringen men har varit en upptagen tjej på senaste. ;) med upptagen menar jag att jag sett på Lost och rädda willy! haha

Måndag till onsdag bestod av flera avsnitt av Lost, träffade Felicia, evelina och Mario under olika tider av dessa dagar :) Idag, Torsdag, var den bästa !

Åkte till stan halv sju i morse vilket var tortyr då jag totalt vänt på dygnet nu under lovet, inte ok! Men när jag kom fram var det värt det. Var och schoppade med Hannaa (vem annars? haha) och åt på kina och till sist bio! (som tyvärr söööög, nästa gång ska jag vara säker på vad fan de är jag ska se ;) haah)
I morgon är det nyår och det är därför som jag ikväll har besök av Mårten, Tom och Mario. Vi ska nämligen fira nyår hos hanna imorgon ! Blir grymt!

Lördag blir en bakisdag med massa slapp, såklart. Men på söndag blir det full fart igen när stefanie kommer och hälsar på.

Det är min vecka ;)


natten

Publicerad 2010-12-26 02:11:49 i Allmänt,

är sjukt jävla trött, men sover jag? nej...
Hade en kanon jul iaf ! orkar jag berätta vad jag fick..?
  • hudkräm
  • duschkräm
  • hårspray
  • allrså=duschsaker, för lite mer än de också!
  • plattisar
  • presentkort på gina och hm
  • peningar
  • ljus
  • strumpor plus trosor
  • godis
  • säsong ett och två av greys anatomy
  • tre böcker
  • lotter
  • parfym
  • kort med brev från gulliga nelly
vet faktiskt inte om jah glömde något nu, men är suuupernöjd iallafall, fick ju precis det jag ömskade :D Var ut ikväll också med bland annat hanna tom och mårten . Kvällen började ju kanon men hade väl kunnat sluta bättre för mig. jag som är i ett förhållande var den som gick hem ikväll, vad säger det om mig?! och mina sms sällskap har nu somnat som de verkar för inge svar har jag fått på nästan en timme :( jag vågar inte heller somna, för man vet ju inte när Mårten ringer och vill in, han har ju ingen nyckel och låst har jag gjort. man vet ju faktiskt inte vem som helst kan ju komma in nu denna fyllekväll!
Jag är väldigt tråkig känner jag, var sjukt pepp i början, och den klockan tolv kände  jag näää, sängen!!
nu ringde mårten, ska stänga av och sova. Hoppas ni haft en bra kväll allihopa! Det har jag iallafallhaft. Och ps, denna kväll blev iaf ingen pinsam ;) trots allt som jag fick i mig.. tur var väl det !!!
pöss

muums

Publicerad 2010-12-22 23:03:16 i Allmänt,

låt oss säga såhär... Jag har ingen absinens längre :D:D hahaha. Såg den igen ikväll med småbrudarna och med morsan, och även hon tyckte att den va bra, kul va :) Nu sitter jag uppe för mig själv och lyssnar på bra musik , härligt.
Jag har segat mig heeela dagen, men de är vad lov är till för, det roliga drar ju igång efter jul så :) lika bra att ta vara på de lugna som jag kan ! jag är heeelt tom i huvet.. tom på ord... !
nää jag orkar inte bloggen, jag ska nog kolla på lost eller glee... eller kanske börja om gg igen? äsch, eftersom mårten dricken öl med polarna ikv blire väl att kolla på alla och njuta av att jag har kontrollen över datorn ;)

Dag 12... i min handväska

Publicerad 2010-12-22 22:53:14 i Allmänt,

Jag har ingenting i min handväska, för jag har ingen :o " o m g " effekt eller hur?! ;) hahaha. MEn jag kan tänk mig att om jag skulle ha en handväska  skulle jag nog ha allt möjligt.. plånis, smink, tanponger, spegel, topsar, glasögon, ja, you name it !! ;)
Jag börjar bli jävligt tråkig på bloggen nu, jag som la nej min själ i detta innan. Inte okej !
efter detta inlägg looovar jag att skärpa mig, oki? ;)
herro

Dag 10... mina syskon

Publicerad 2010-12-20 21:14:39 i Allmänt,

När jag var 9 år gammal kom den första systern i mitt liv. Det var också vad hon blev döpt till "Liv". Jag tyckte inte om det namnet, och jag tyckte inte heller om att vi skulle dela efternamnet Haugen. Men med åren älskar man ju varandra mer och mer :) Liv är utan tvekan den båkigaste och en av de mest bortskämda ungarna du kan möta. Inte på första plats, med på topplistan ligger hon definitivt ! Ja, jag är bara ärlig ;) Jag älskatr henne iallafall för hon är en sån syster som alla bör ha ! gosig och busig på samma gång :)




Två år senare , när jag är 11 år, kommer mina systrar Alice och Ellen till världen. Som tvillingar så har det ju varit dubbelt upp i huset i nu hela åtta år, men det har varit underbara år också :) Jag kan inte finna så mycket ord till hur jag ska besktiva mina tvillingar till systrar, de är inte som andra tvillingar ;)

Jag älskar mina systrar :)



älskar er alice ellen och liv:)



Skulle inte kunna vara mer trött

Publicerad 2010-12-20 01:49:44 i Allmänt,

Igår natt när jag hade lagt barnen och hade lite tid för mig själv såg jag ännu en gång på draktränaren :D jag vet jag är sorglig, två gånger på samma kväll, inte ok !  Men när jag låg där så fick jag frågan om att åka med ner mot stockholm, strängnes, och hämta bullen. Jag tänkte at jag ändå inte hade något bättre för mig idag så varför inte? Segt som fan blev det, och nu när är jag ääääänligen hemma, efter tolv timmar i bilen. klockan är tjugo i två och jag kan knappt vänta tills Mårten kommer hit och kryper ner hos mig !! :') saknar min kille sjukt mycket nu ska ni veta mina vänner !

Spelar in en låt till hanna, men jag är så sjuukt trött, så jag vet inte riktigt vad jag håller på med nu!

Ska upp klockan 6 någon gång så är väl bäst jag sover nu !

Bild från helgen, snodd från Super hanna :D




Dag 9... Min tro

Publicerad 2010-12-18 20:39:51 i Allmänt,

Jag tror inte på någonting.. alltså, jag tror på det övernaturliga, och jag vill väldigt gärna tro på att drakar, älvor o.s.v finns, vore inte de fantastiskt? :D men jah tror inte på gudar eller liknande, de är bara ologiskt...

Jag har inte tid med bloggandet mer. men nu vet ni ;)

filmkvällll

Publicerad 2010-12-18 20:38:02 i Allmänt,

kollade på film med småtjejerna ikväll

jag fastnar varfjer gång för filmen, men den här gången så var mina förväntningar extremt låga på filmen, jag var vääldigt skeptisk. Men snacka om.. dreamworks har överträffat sigsjälva! Jag är förälskad i draken! Draktränaren såg vi på nämligen :) åååh vill ha draken!!




ja, det blir nog att se den en gång till innan jag åker tillbaka till stan ;) moahahaha

nej nu ska jag slå in julklappar och sen blir det att kolla på Lost.
SE den ! :)

day after tomorrow

Publicerad 2010-12-18 12:46:03 i Allmänt,

jag säger bara såhär.... vad fan hände igår?

armen känns helt skev och jag får ont så fort jag anstränger den, och blåmärken på benet? Det är sånna här kvällar man vill glömma fast ändå inte, för man är osäker på om de slutade bra eller dåligt!

Men det jag minns och vill minnas var sjuukt jävla kul iallafall :) började med en konsert i stora kyrkan där jag och hanna var öppningsnumret, nervöst verkligen!! Men de var ju värt det, för det gick bra och det var ju kul att vi fick den "äran" ;) haha. hoppas på att ni kommer få höra det snart , tycker att våra röster passar bra ihop faktiskt! :) så kul!!

Efter det blev det fest hos Ida, och de var ju inget annat än kul :) Jag började kvällen med en cider, tyckte att det räckte jag, och tänkte det skulle bli en lugn kväll för mig., Men det blev ju bättre än så ;) sen vill jag inte nämna mer, minns inte och vill inte gräva fram heller. Men som sagt, det var hemskt roligt :) tack alla härliga människor!

Nu sitetr jag på bussen åpväg hem till mamma... blev myspys med Alice och Ellen ikväll för mig, och det förtjänar jag VERKLIGEn ;)

har inga bilder från igår, så, hejdåp :)

Hogdal !

Publicerad 2010-12-17 13:04:46 i Allmänt,

Igår var skolkören till hogdal på en litn mini konseert, det var ju faktiskt mer lyckat än väntat... ja, de har jag kanske sagt redan ;)

Fick låna ett par skiitsnygga skor av magda, så igår var jag lång och snygg för en gång skull ;)



vad tycker ni om min outfit för kvällen?! :) skjortan har jag fått av farsan också ! :)



Ka man bry sig om en vän så mycket ? naa, skulle inte tro det, DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA PIFF!! ♥ och det är ju jag då ;)



muums på dom tjejerna va ;)

Whatever others say about you, you will be special to me ♥

Publicerad 2010-12-17 12:16:16 i Allmänt,

När jag fick tillbaka min kamera i veckan som hade varit borta en månad, fanns det endast bilder på mig Och fritz på den. De allra sista bilderna på mig och mi älskling, innan han försvann ur mitt liv. Han var elak min katt, me han var ändå min katt, han hade ju sina goda stunder också, med mig. Jag älskar honom oavsätt vad, och när jag tog dessa korten visste varken jag eller han vad som skulle komma att hända.

Jag vet att han har de bra där uppe, men jag saknar han när jag ska sova !!







♥♥

Piiggg

Publicerad 2010-12-17 09:32:26 i Allmänt,

Ska kanske åka till staden strax , har ännu ett uppträdande ikväll som de vore bra om jag inte missade. Det är ju rätt tråkigt må jag erkänna, emellanåt. Men igår hade jag min kväll, ikväll har alla andra sina :) kvällen igår blev över min förväntan.. har nog inte matats med så många komplimanger förut som då. Men inte bara det gjorde kvällen lyckad. Underbara människor och god pizza satt ju inte heller helt fel :)

tänkte visa lite bilder senare, kan inte koppla in kameran i denna dumma dator ! men det kaan bero på att jag inte har någon sladd att föra över med ;) haha

Men jag och hanna var helt klart bäst igår, ;) tycker iaf jag !

KAnske inte blir stan iallafall?!  Min skjuts verkar lite seeeg !

Ingen bild i detta inlägg, bara ett tråkigt för att JAG har tråkigt. Jag är en tråkig människa, deal with it.

;)

Dag 8... Ett ögonblick

Publicerad 2010-12-16 09:07:55 i Allmänt,

Ett ögonblick... vaddå? vad menar dom nu? Jag for väl tolka det på mitt lilla vis igen kanske? ;)

När planet landade kollade jag på det främmande landet jag kommit till med förväntan, och förundrar. Jag hade hört mycket, men för att förstå det fantastiska var man tvungen att se det med egna ögon.
Jag sökte upp min vän när vi kommit ut och platen och vi fnittrade hysteriskt, vilken känsla! 15 och 16 år, helt själv utan föräldrar i ett främmande land, och här skulle vi bo i tre långa veckor, det var spännande och skrämmande på samma gång!

Vår reseledare klappade händerna och ropade upp våra namn, samtidigt som hon med sin svarta EF penna bockade av en efter en. Ingen fattades, och vi begav oss till bussen som skulle föra oss till våra nys familjer. Jag och min kompis inspekterade i smyg de andrfa resenärerna. De flesta i våran ålder, inte mycket äldre. Flera av dom skulle komma att bli våra goda cänner, men vid tillfället var de bara i samma grupp som hon och jag, som väntade på att få göra sig hemmastadd någonstans.

När bussen åkte genom London kunde jag inte slita nästippen från den nu immiga rutan. Det var fantastiskt vackert!
Allt var nästan för perfekt, vädret var stekande het och inte ett moln på våran himmel. Allt var helt enkelt bara för bra för att vara sant, och bättre blev det när vi var framme på den plats där familjerna skulle hämta oss. Det var björkliknande träd längst vägkanterna som utgjorde en tjock och vacker mur från allt buller från motorvägen en bit längre bort. Ljuset slickade de klargröna bladen som lekte med vinden. Vi följde reseledaren till en stor arena, förmodligen var det där alla fotbollsmatcher och liknande utspelade sig, men vad kunde jag veta om det?

Vi pratade med resten av gruppen, försökte få lite bekantskaper, till äntligen den familj vi skulle bo hos de kommande veckorna, kom för att hämta oss.

Det tog inte mer än en sekund, innan allt som jag tyckt och tänkt om detta land  förändrades. Tänk vad ett första intryck kan göra. Jag och min vän utbytte en lätt skämd blick, var detta våran kommande "mor"?! De kunde inte mena allvar!

Med en lätt ånger att vi hade åkt satte vi oss i bilen och följde med kvinnan hem.

Jag tänker inte säga annat än att hon var riktigt trevlig, hela vägen fick hon mig ofrivilligt att känna mig bekväm i situationen  med henne. Men på ett sätt var det extremt skönt.

På ett ögonblick förändrades min åsyn om allt igen och jag blev lycklig på nytt, det var när jag fick träffa The pirate dad. Aldrig hade jag mött en så cool pappa som både lät som en pirat, såg ut som en pirat och jobbade som en blacksmith! Vi kom väl överrens med familjen direkt och ingenting kunde ha varit bättre, vi fick den bästa familjen!


Tänk vad ett ögonblick kan förändra en hel resa, en hel livstid! Jag kom så nära familjen att risken är stor att jag kommer träffa dem fler gånger i livet. Det är sjukt att man kan låta ett utseende påverka dig så mycket.  Men det är väl någonting man växer ifrån, för tro mig, jag lärde mig av det!

hej o hå

Publicerad 2010-12-15 18:47:54 i Allmänt,

jag glömde ju
såhär ser klänningen ut ! ja, det bästa korten jag kunde ta av den, har slarvat bort min kamera... haha. och det var världelöst att ta med telefonen så !

Kvällen

Publicerad 2010-12-15 18:38:57 i Allmänt,

Idag blev det en ny klänning, jul och nyår fixat ! ;)

Efter det blev det middag på tacobaren, tack emelie så mycket för att du bjöd mig :D så snällt !

Så här var det väl ungefär det gick till...








nu ska jag se om jag hittar NÅGONTING andvändbart till i morgon... puss

Dag 7... min bästa vän

Publicerad 2010-12-15 08:42:12 i Allmänt,

Jag är väl inte den enda som har haft minst femtioelva bästa vänner under min barndom? Ena dagen kompisar, andra inte ;) det blir ju faktiskt bättre med åren , de trodde vi aldrig eller hur ? ;)

Det finns så många underbara människor i mitt liv som jag, oavsätt vad som händer, kommer värdera väldigt mycket i mitt liv, Kristina, Jennifer och Felicia ♥ Som varit med mig de goda och onda stunderna i mitt liv. Men nu har vi alla gått vidare och funnit nya bekantskaper.

När jag var i England 2008 med Evelina på språkresa i Brighton, hade jag den roligaste sommaren någonsin. Och jag trodde knappt att de kunde bli bättre efter den tre veckors resan, tänk så fel jag hade!
När jag kom hem hade min moster Tessan med sin en kvinna, eller vad man säger till vuxna flickor, vid namn Louice, ´de hade träffats på sjukhuset i göteborg och blev goda vänner. Men det här är min historia om hur jag träffade den  personen som kom att ändra mitt liv och vara den underbaraste människa jag mött!
Men Lollo, som vi kallar henne, kom också hennes familj, och däribland Stephanie. När jag kom hem från England tog det inte mer än tre dagar och de kändes redan som om jag känt henne hela livet. Sedan dess har vi varit tajt, och mycket varför våran vänskap hållit sig så bra är nog för att vi bor så långt bort ifrån varandra.
Den tjejen... var ska man börja? Jag har aldrig , av alla de personer jag presenterat henne för, hör någon säga ett ont ord om henne, för de finns ju inget att säga ! Ibland kan det tillochmed vara frustrerande, för det finns ingenting negativt i människan! :o ;) det är väl det negativa, att det inte finns något negativt! haha :)



förstan veckan av våran vänskap; första bilden tagen på Stepha :)♥

Men vem eller vad säger att man bara kan ha en bästa vän?! Jag har ju två ! Och dom är bäst !

Den andra tjejen träffade jag samma år, men kom inte i kontakt med henne förrän i tvåan, vi gick/går ju i samma klass. Men de kanske är så att de tar tid för vissa att finna varandras vänskap, de tog ju tid för oss! vi, som aldrig umgicks, inte i närheten hade vi samma umgängeskräts heller ! Men ändå slutade det med att vi idag ses varje dag, pratas vid varje dag, vet det mesta om varandra och lite till. Hanna såklart ! :D vem skulle ni ananrs gissa på? ;) haha.

Hanna har verkligen förändrat mig, jag är en mycket gladare person nu efter jag börjat umgås med henne, men det är för att jag verkligen har så kul i hennes sällskap och hon har den positiva inställningen jag behöver i mitt liv! Så snäll och helt enkelt bäst är den här tjejen. Vi är ju så lika på många punkter också haha, så därför kommer vi väl så bra överrens antar jag :)


De här två tjejerna är underbara! Finns ingen människa på denna åplanet som säger annat, okej?! ;)




Hanna och Amandas 18 årsfest :)

JAAAA

Publicerad 2010-12-14 19:56:00 i Allmänt,

HEmmafest på nyår, CANT WAAAIT :D kan inte säga hur mkt jag saknat det, är en aning less på krogen nu ! och chansen är mindre att vi kommer bort från varandra också ;) haha. JAg och Hanna satt och planerade lite idag också, hoppas verkligen de folk vi bjudit vill komma nu då bara ! :) tror de kommer bli grymt iaf, längtaaar :D Men med Hannas grymma högtalare kan ju verkligen ingenting gå snett heller... jävlar säger jag bara !

Och på fredag efter julkonserten i stora kyrkan blir det att dra ut med alla tjejer , det kommer bli grymt det också :) nackdelen är väl dock hur fattig jag är... haha, får överleva på min cider och att stå utanför krogen helt enkelt ;) fast det kan vara skönt att ta det lugnt också, inte behövetr man vara full alla gånger, de är ju kul annars också ! :) bara jag tar mig in som sagt jag som är så fattis haha !

Jag köpte iaf skjortan idag. Först rynkade både jag och Hanna på våra näsor åt den. Men när jag stått med den på i ungefär tio minuter och inspekterat den gillade jag ddeen bara mer och mer. Så den blev det som jag tänkt från början, härligt va :D den blir de att ha med mina nya "byxor" på julkonerterna.

Kvällor som dessa skulle fan gjorts favorit i repris (med en gnutta förbättring då)


Påsk 2009



Midsommar 2009



Känne 2009



Amandas 18 årsdag 2010

So, lets party? ;)

Ändrade planer

Publicerad 2010-12-14 19:32:14 i Allmänt,

Har pluggat lite nu och varit duktig att jag faktiskt har LAGAT middag idag. Hehe :)

Men eftersom jag har svenskan kvar... usch.. blir man väl uppe inat iallafall ! Men bara jag får det gjort är jag nöjd ! Som de känns nu iallafall ! ;)



Mina älskade katter Fritz och Findus skickade en bild på deras hem, så vackert da :)

Dag 6... min dag

Publicerad 2010-12-14 11:19:27 i Allmänt,

Min dag består av följande....

de va de :)

Äsch, tar det lite mer noga?
Sov ut i morse och tog mig en härlig sovmorgon, det var underbart och välbehövligt må jag säga! Sen bar det av in till skolan för att arbeta med Svenska och Nutida konst, där jag är nu. Har gjort svenskan , därför ajg pausar emd att skriva ett inlägg här också :)

Senare blir det såklart lunch med... kan ni gissa? ;) haha blir nog inte så svårt att gissa med vem! Och efter det blir det att öva på musikalen, vilket jag döööör av längtan till,, tycker det är så sjukt kul :D haha. käner verkligen att ollen som Liezl passar mig perfa !
Efter det blir det att leta efter den vita härliga skjortan som jag blivit kär i och köpa dern, måste ju vara snygg på julkonserten (a)? ;) hoppas jag passar i den för jag gilla den verkligen !

Senare blir det middag hos Martina med massa sång, kommer nog bli jättetrevligt :D de tvivlar jag inte en sekund på. Och efter det bär det av hemmåt för att läsa på teorin till körkortet, eftersom jag inte tänker gå på lektionen i eftermiddag. Fy mig ! Men de var mest för att Felicia inte följde med och de suger ju att gå själv! ;)

Det är väl min dag, låter lovande inte sant? ;)



gott nytt jul !

dag 5... vad är kärlek?

Publicerad 2010-12-13 18:31:46 i Allmänt,




Det är svårt att definiera vad kärlek är, det är ju faktiskt olika från person till person. Jag tycker såhär; Love is't love until you give it away. Det sjunger dom på min favorit låt just nu, och jag tycker det är sant :)

Dock så finns det ju självklart olika slags kärlek ! Kärlek till sin hund, sin pappa och mamma, sin kille/tjej, sina vänner, sin skiva eller tillochmed sin säng. Kärlek är ju något man har till någon eller något som betyder väldigt mycket i ditt liv, som får dig att må bra och känna dig trygg. Kärlek för mig är för mig, som jag skrev ova, givande och tagande. Det är svårt, näst intill omöjligt, att älska en person en person en längre tid om man inte får någon kärlek tillbaka, man har ingenting att mata kärleken med. Man måste ha en kontrsast, som får kärleken till den speciella personen att hålla sig vill liv, så den har någonting att gå på. Får man ingenting tillbaka försvinner den efter ett tag, alltså, inte äkta kärlek. Och det är ju det dom säger, inte sant? Många gånger när man gjort slut pga en otrohet eller liknande säger man, det var inte kärleken i mitt liv, eller, det var inte den stora kärleken. Och det är ju så, precis så som jag berättat nu :) detta är ju mina tankar, ni har garanterat en heelt annan syn på kärlek än vad jag har !



Kärlek är någonting vackert då det får dig att må så bra. Älskar du din bok t.ex. så är det den du söker tig till när du har en dålig dag eller helt enkelt behöver den där kärleken. Kärleken till dina föräldrar är underbar på det sätt att de fått till till världen och gett dig ett hem och kärlek genom sitt föräldrarskap.
Kärleken till dina vänner bygger på förtroende, omtänksamhet och på det givande och tagande. Precis som jag nämnde innan, håller inte vänskaper längre än man kämpar för det om det endast är tagande från den ena personen. Vad har då den andra personen då där att göra? (kan hon tänka nu du, de är ju som sagt olika ;) )

Ja, ni förstår min poäng ;) Jag har nog sagt mitt om kärlek, en sak till som jag säga är att

Ingen, ingen , och de säger jag inte av egen åsikt, det finns ingen, som klarar sig här i världen utan kärlek! Utan kärlek mår vi inte bra, och vi har ingen stadig grund, ingenting som gör oss till dom vi är.


Då vet ni de :)


Mina kärlekar:















'

(Pappa Trond då menar jag inte att de är han på bilden, utan att jag äksar han :) )



Och såå många fleer! ♥

Dag 4... Det här åt jag idag

Publicerad 2010-12-12 22:50:31 i Allmänt,

Är det inte kosten o,m något som man helst inte nämner för allmänheten? ;) :o

Såhär såg iallafall min kost ut idag:
  • frukost: rostade mackor med vatten och marmelad, muuuums!
  • lunch: godiiis ;)
  • mellanmål: fil och flingor
  • middag: köttgryta med potatis
  • kvällsfika: marsipan doppad i choklad ;)

Blev ju bjuden på middag hos Mårtens mamma idag, det var gott ! jag brukar inte gilla grytor men den där gillade jag allt :) Och som ni ser... kvällsfikan? hmmm, nathalie, tänk till nu, är det verkligen nyttigt? ;) näääääe ! Men vaddå, det är ingen ide at jag tänker på det nu innan jul, för efter jul har jag bestämt mig för att jag ska träna mer och röra på mig, för att få bort jul kalorierna ! Tillochmed jag tänker så :)

Det har alltså varit en mycket god dag idag :)

Dag tre.. Mina föräldrar

Publicerad 2010-12-11 15:48:18 i Allmänt,

Jag kan ju bärja med den kändra frasen "Jag har den bästa mamman i världen"! vilket för mig, självklart är sanningen !
Min mamma är en av mina bästa vänner, ställer alltid upp och sätter andra före sig själv. Jag skulle ge så mycket för att vara som hon !




Jag kan verkligen prata med min mamma om alllllt
kan bara säga att
min mamma är bäst
roligast
omtänksammast

fan vad jag älskar dig mamma ♥


(pappa vill inte bli skriven om)

Hos Piff !

Publicerad 2010-12-10 17:31:53 i Allmänt,

Nu är jag hos Piff, hon lagar maten och jag lyssnar på spotify och kolar läget här på datorn ;) haha,. ska hjälpa med med dukningen iaf så lugn bara lugn !

Btw, hur kunde jag inte heja på tove styrke förra året på idol? älskar hennes musik ! :)

hörs i morgon, ha en härlig fredagskväll !

hejhoppsan

Publicerad 2010-12-10 11:49:50 i Allmänt,

sitter på skolan och snart blire luuunch. Eftersom att det är fredag blir det garanterat något eeextrrra gott och det ser vi såklart fram emot ;)

Efter skolan blir det stan med Piff för att hitta julklappar. Jag måste vara snål iår.. tyvärr :( Men jag har ju till några människor iaf haha.

Senare, bakning hos Piff? förmodligen, får bli någonting enkelt isf, någonting vi faktiskt klarar av haha ! OCh senare blir det idolfinalen ! Kände att det inte var någon ide för en utkväll ikväll, alla skulle hem och sen hade man inte dricka heller. Nej, jag dansar aldrig nykter !

Så det fick bli en idolkväll, och party efter julkonserten nästa vecka med alla brudar ! det kommer bli så kuuul, längtar redan :) Och kvällen hos Piff kommer också bli grym, för det sitter väl inte helt fel med gotta och se när jay tar hem skiten? eller? ;)

För nu när min älskade Olle åkt MÅSTE bara jay vinna, annars vet jag inte vad jag gör ! Förra veckan blev jag så jävla inponerad... han var GRYM !

Dag 2.. Min första kärlek

Publicerad 2010-12-10 11:39:10 i Allmänt,




Är det inte det här man spelar upp i sitt huvud om och om igen tills man hittat sin stora kärlek och allt om den första liksom.. blir dimmig?
Den första kärleken är enligt mig helt sjukt underbar.
Killen som var min första kärlek tänker jag inte nämna vid namn. Men han var äldre än mig, och jag tyckte inte det fanns någon snyggare människa på denna planet, för mig var han perfekt. Jag fick aldrig min drömprins , jag tyckte vi var alldeles för olika för det. Men varje gång jag var emd honom kunde jag inte prata, sitta riktigt eller gå rakt. Jag var fjorton år gammal, och trodde jag visste allt om vad kärlek var. Ack så fel jag hade vet jag nu :)

Min moster var väl den som försökte mest, trots att hon säkert inners inne visste att det aldrig skulle funka, jag var en blyg fjorton åring och, lets face it, jag var fuuuul !
Han å andra sidan, var, enligt mig då, "skiit snygg"  och partade var och varannan dag. Det var nog det som fick mig att backa mest, varje gång fyllan slog till ringde det på min telefon.. han visste ju hur intresserad jag var.

Jag ska inte behöva berätta allt, alla vet hur det är med den alra första gången man är kär. Jag trodde att jag var oövervinnerlig. Om någon nämnde hans namn reagerade jag direkt och jag var världens lyckligaste när jag fick umgås med honom.

Men den stora kärleken är ändå den bästa, och den har jag ju nu :)



dag 1.. om mig

Publicerad 2010-12-09 21:23:40 i Allmänt,

Jag heter nathalie, är 18 år blablabla .. ;)  Jag är ett marsbarn, vädur. Om det finns någonting jag älskar så är det musik, sjunga och spela instrument (även om jag inte alltid är den bästa på det) så är det att måla och vara med mina härliga vänner som förgyller min dag! :)
Jag går musikgymnasium i Östersund, på vittra, en friskola som passar mig perfekt då jag gillar, men kanske inte alltid klarar av, att ta eget ansvar. Jag är dock vääldigt glad att jag bytte till Vittra då jag fick träffa alla de underbara människor som jag gjorde !

Om jag skulle berätta för er om hur jag är som person, skulle jag inte veta vad som var sant eller inte. ;) JAg vet att jag har ett heeemkst morgonhumör , då är jag verkligen inte att leka med mina kära vänner !
Jag har en hemsk prestationsångest, om jag inte får yill det jag har gjort till det bästa blir jag antingen skit sur eller ledsen och deprimerad. Haha ;)

Men trots mina negativa sidor (jag är också hemskt egoistisk, tycker vissa, men eftersom inte alla tycker det visar det bara på att jag faktiskt har bättrat mig !) :) så har jag dom bra också ! Som att jag själv vet att jag alltid finns där och ställer upp för mina vänner, jag skulle kunna åka till dom 3 på natten om de behövde mig, för de finns inget viktigare än mina vänner, jag värderar dem mycket! Jag är en god lyssnare (ja, ibland är jag rätt disträ också ;) ) och jag finns där att prata med. Mitt självklara motto är såklart, behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Jag bor även i lilla lilla Ytterhogdal, en by mmed inte så mycket att göra i för en tjej som jag. Men det sista jag gör är att klaga längre, jag värderar öven den lilla byn, det var där jag växte upp och det är där jag har alla goda, dåliga och roliga och de allra bästa minnena, jag skulle inte vilja glömma stället för allt i världen.



Jo, juste !

Om deet är någonting som är så sjukt typiskt mig, så är det hur hopplöst slarvig jag är ! ;)

Puss !

falling for pressure

Publicerad 2010-12-09 21:06:55 i Allmänt,

Ja, jag är sent ute o.s.v men jag kände att eftersom mer än hälften av de bloggar jag läser gör ddetta börjar väl även jag ;)
Och jag vet också att jag är sent ute för att man skulle göra detta i kalender ordning, men vadfan, jag är inte den tjejn som gör som alla andra så då gör jag udda på även detta ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 - Min största idol
Dag 31 – Ett sista ögonblick

here får an update

Publicerad 2010-12-09 08:31:14 i Allmänt,

skolan
jobb
jobb jobb..

(skolarbeten)

och körkortet... blaaah, ingen sa att den här fasen skulle vara svååårare än dom andra?! suck...

Igår hade vi kör från nio till tre, med lunch emellan där såklart, men det är fortfarande en lång tid. Dock var det inte så farligt som jag farade att de skulle vara, det gick helt ok ! :)

Idag har vi nutida konst och jag tänker fanimej plugga på idag ! ;) tror ni det kommer gå vägen?! lets hope..

Sen efter det blir det bakning hos Hannaaaaa, kanske det blir grymt denna gång? man vet ju hur de går när man lämnar oss ensamma i köket ;) hahaha , vi kommer nog fixa det galant !



Jag och Hanna, ett självporträtt :)

the helg

Publicerad 2010-12-07 23:50:26 i Allmänt,

helgen var myyyys och åter greaaaat :D



efter denna bildfärd fick man ju förfan men... men de var sköj ;)





min och hannas kolabakning, två gånger också... är vi inte perfekta kockar?! ;)



mumms, blir ni inte sugen ;)




jaaa... jag är het . men det var mest för att motbevisa hanna att jag inte bara lägger ut snygga bilder på mig :)

ps. hanna, du är bäst :D

December månad ♥

Publicerad 2010-12-04 10:40:51 i Allmänt,

Jag har så himla mycket bra att se fram emot från och med nu

Ikväll - pepparkaks bakning, kola bakning, mys framför teven med sälskap
Nästa helg - party som fan!
Helgen efter - två julkonserter
helgen efter de... - Julaftooon :D + 08:an kommer !
Helgen efter den.. - Nyåååår (The party dont start 'til we walk in)
Efter nyår... - Stepha kommer! ♥

Mars
  • Min, Hannas och Stephas födelsedaaag! (Stepha 18, då jävlar alltså!)
  • Musikalen!
  • körkort (?)
  • Balen (den är någon gång här, kanske i april tillochmed, I have no idea ;))
Och såklaaaart

STUDENTEEEN :D♥

Det går som sagt bra nuuu !

Nu ska jag tjata på Alice och Ellen att de ska klä på sig så jag kan ta och sälja lite korv på byn ! ;)





Give me a party to go to, tonight we're gonna rock

Here we go AGAIN...grrrr

Publicerad 2010-12-03 10:24:12 i Allmänt,

Jag hade skrivit det längsta inlägg ni kan tänka er från mig, jo, det är sant de går att göra dem längre ! Meeen, på något klumpit vis så raderar jag skiten och nu måste jag börja om :(

Jag orkar faktiskt inte skriva ner allt, kommer jag ens komma ihåg? nej. Så jag får skriva lite kortfattat... suck,d det som var så braaaa !

Iaf, har kört idag, det roliga var att när jag körde förbi Emelies place ser jag henne på en sådär 50 meters avstånd och ropar ut helt utan att tänka "Emelie! min kompiiiis!" haha, who does that?! Och min lärare skrattade åt mig och frågade hur jag kunde se att det var hon, han såg bara en mössa och inget ansikte.... det hade jag faktiskt inget bra svar på.
Och jag körde också förbi ställen som jag aaaldrig sett :o
Han lär rätt chockad, men vaddå, jag är inte härifrån? haha, och vad ska jag dit och göra? Och hur skulle jag kunna veta att det är skid skytte nu dåå? Nej, just de, sport intresserar mig inte det minsta ;)

Bara om jag själv är me på det, då blir det ju genast mer intressant för alla som kollar ;)

Senare idag åker jag iaf hem till hogdal.. (...) för att vara barnvakt tills på söndag, och av en konstig anledning ser jag fram emot det haha ! Det kommer bli julpyssel, pepparkaks bakning och kola bakning! (kola.. you know.. godiset , inte kakor ;) ) Och en bra film på det i morgon kväll då också Haannaaa är där och joinar mig :D Det är sjukt vilket intryck hon gjort på mina systrar ! I telefonen när jag pratade ed mamma nyss hörde jag en liten melodi i bakgrunden; "Hanna!Hanna!HAnna!" och när de fick veta att jag hörde dem sa de "Hanna och datta..." det är faktiskt sant :o hahaha , jag tycker bara det är kuul.

Nu blev det ett lååångt inlägg ännu en gång.. och nu förlorade jag mina ord :o

Joo juste, det går bra nu! ;)

Puuuss



I can not catch you if you're not ready to fall

Publicerad 2010-12-02 13:18:05 i Allmänt,

Jag har endast gjort en vers på min förbannade låt och nästa vecka ska det vara färdigt.. det känns.. panik?

Spelade kort med Hanna, Gabbe och Ida på lunchen idag, kan inte säga annat at de var jälvigt skoj men... jag och hanna är ingen bra kombination när det gäller kortspel ;) hahaha. Ja, man måste nog se för att förstå... :)



haha kolla in detta så förstår ni vad jag menar x'D

http://justbcause.blogg.se/ 

there will be

Publicerad 2010-12-01 17:00:45 i Allmänt,

nu satte jag mig här med en massa tankar på vad jag skulle berätta men så fort jag kollat på skärmen försvinner allt !

Gick väl sådär på skolan idag, fick reda på att jag ligger på MVG på en av kurserna, och att jag gör det på även svenska C men då måste jag engagera mig jättemyclet och ärligt talat orkar jag inte mer, ! har varken motivation eller lust eller energi... :(

Men på körskolan rullar det på iallafall, är lite orolig inför sista fasen då jag inte kan någonting om blar men de löser sig bara om jag sätter mig ner och läser... men vem orkar? haha :p

såhär såg det ut på ica här hos mig igår när jag törstade efter vatten....



i kylskåp och hyllor... men nu fyller de på med vatten tackochlov :)

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela