dattaa

anton

Publicerad 2009-09-29 22:34:24 i Allmänt,

vad är han? han säger att man kan skriva allt bra om honom.

konstigt, eftersom jag inte vet vad jag ska skriva.

Anton har kul humor, tycker jag.
Anton skrattar jätteroligt, tycker jag.
Anton är väldigt glad, tycker jag.
Finns nog ingen som Anton, anser jag.


Kanske han är nöjd nu


ahaa (i)

Publicerad 2009-09-29 18:13:09 i Allmänt,

morsan hörde av sig igen

nu förstår jag varför hon var arg,

dags för gymet, haha

och ikväll, IDOL!

vem håller vi tummarna för? ;)


PMS barn

Publicerad 2009-09-29 18:11:11 i Allmänt,



vad arg jag blev på matten idag alltså...!!





fast jag är lättretad över huvudtaget.. jag är en sjuuukt jobbig människa när jag har pms..

Helt ärligt förstår jag inte att folk står ut med mig. JAG hade inte stått ut med mig. Men det är som det är.
Jag sitter och pratar körskolor nu, är ju BARA ett halvår kvar nu till 18 och körkortet vill man ha så snabbt som möjligt :)

Pratade nyss med morsan, och jag var lite sur i början, okej jag erkänner! men sen var jag inte det mer och då blev hon sur ''Nej nu orkar jag inget mer känner jag!!'' Hm, okej morsan, men jag sitter faktiskt här och drar på mungipan för första gången på hela dagen och du kallar MIG sur? hmm jag undrar. Så jag gav upp och la på som hon nu så gott ville.!


Iallafall, mattelektionen.
Jag nöjer mig inte med ett G, inte i något ämne alls! jag har BESTÄMT mig för ett VG , för det vet jag att jag klarar i matte B kursen. Meen bara för att jag kanske behöver lite mer tid att tänka efter på talen, ska jag bli flyttad till en annan grupp, som ska kämpa för G! Jag lackade ur. Jag sa, att även om jag sätter mig i den dumma gruppen för att jag hänger efter, kan jag ju inte få IG, eftersom jag gör svårare uppgifter? Jag fattar inte hur dom tänker ibland.. Blev dock lugnare sen när han blev GLAD på mig (?) för att jag sa som det var att jag inte nöjer med det. Hm lärare alltså.

jag älskar att dikta, men matten kan ta sig därbak!

Publicerad 2009-09-29 15:29:49 i Allmänt,

Jag sårar och sviker
Tar inte mina vänner på allvar när de ber mig
Jag är ledsen för min nonchalant
jag är ledsen för min ironi
Jag älskar dem som bryr sig
jag älskar dem som kämpar
för vänskapen
Dessa människor
får jag att försvinna

förlåt..





Jag var nummer ett

sen kom det tre till

Allt blev att komma på ett annat sätt

då min vardag blev allt annat än chill.

Det blev svårt att mina föräldrars uppmärsamhet nå

när dessa små togs om hand.

Mycket pengar brukade hon få

så var det inte med min första tand.

Att ta hand om dem nu är både roligt och lätt

och deras humör kan jag nu styra.

Det finns inte längre nummer ett

vi är de Fantastiska Fyra.



Ibland är jag pinsamt djup..


Hade matte idag som inte blev så lyckad :S jag blev så pass arg att jag var tvungen att gå ut och lugna ner mig. Min handledare blev en aning irriterad när han gick förbi och frågade vad jag höll på med. "Skiter i matten" sa jag då helt ärligt. varför skulle jag ljuga? jag orkade inte, och kunde inte så vad var det för mening.

Och dessutom har jag en hemsk pms just nu så jag ahr rätt att få ha blandade känslor fram tills i morgon!

svenska uppgift - om din dikt

Publicerad 2009-09-29 12:52:40 i Allmänt,

Älska, är ett mycket vacker ord med en vacker innerbörd. Jag älskar dig, hon älskar honom, jag älskar äppelpaj, ordet frambringar ett positivt klang vi alla människor blir berörda av på någon enskilt sätt.

 Göra, ordet är vanligt och speciellt i frasen ”gör om”. Den förekommer ofta hos människor som inte är nöjda med någonting. En man eller kvinna som vill ändra på det hon inte är nöjd med gör snabbt om det till det bättre, dock behöver det inte alltid bli till det bättre. Vilket dikten jag nu valt förklarar, det ger ingen förbättring att ändra på en människa, då är det inte länge samma man eller kvinna i fråga, det är då någon helt annan, som man snart kommer att vilja ändra på snart igen.

 Vill, också ett ord som är väldigt vanligt i det svenska, och också andra, språket. Det finns så mycket vi vill i livet, men inte allt vi kan få eller göra någonting åt. Skulle alla kunna få det de ville eller göra det de ville, skulle ingen kunna det, för de hade inte funnits någonting kvar att göra, få eller ge. Dikten förklarar, att man inte kan få allt. Om personen i fråga ber om någon annan, ska han också gå till en annan och inte göra om henne, då finns det efter det två av samma person. Vilket innebär, om ingen vill ha den ena, vill ingen heller ha den andra. Så det är ingen idé att sucka efter det man inte har, det är bättre att värdesätta det vi har.

 Slösar. Man kan inte slösa på kärlek. Kärleken är så stor och oändlig att om vi alla försökte slösa tillräckligt mycket hade det bara varit en kopp med salt i rymden. Men någonting vi fortfarande kan slösa på är en persons tillit, skulle det hända att man slösar tilläckligt mycket är det tillslut för sent och man får lära sig av sina misstag. Ibland hände det också att man även begår stora, och små, misstag inom kärlekens vägar. Men kärleken har också en stark kraft att förlåta. Någonting vi borde ta vara på mer.


Nu jobbar jag på min svenska uppgift, hoppas hon blir nöjd med den nudå!

andra utkastet och jag är redan less.


skriver senare :)

vilken dag..

Publicerad 2009-09-28 22:05:43 i Allmänt,



det är ingenting speciellt.

Felicia stack just hem. Det blev att vi gjorde en paj som jag och tessan köpt. Första gången jag och Tessan gjorde den var den supergod. Dock blev den en aning bränd den gången, TROTS att vi inte hade övertid eller för hög värme.. Ialla fall, denna gången tog vi ut den som det var sagt, och kollade att den var okej. Konstistensen och färgen på pajen var kanon och det var gads att hugga in på den. Det var den konstigaste och vidrigaste eftersmak jag känt..

Min tanke, måste man verkligen bränna sin mat för att den INTE ska bränna dig i halsen? fyfan.

Ska nu hoppa in i duschen innan idol börjar igen, för att se när bögen åker ut. För han måste ju vara det. Lite iaf. Jag har inget emot dem, de sa jag inte. Men han kunde inte sjunga. han koncentrerade sig mycket mer på att bestämma sig för om han skulle stå eller sitta ner. Det var fult och stelt och helt dåligt.

Jag hade varit mycket bättre.


Görs sen :)

nya jeans vill jag haa :D

Publicerad 2009-09-27 15:11:18 i Allmänt,

morsan har fått hem ett par jeans som har blivit fel adresserade.
Jag blev sjuuukt kära i dem!



morsan har inte bestämt sig ännu men jag hoppas hoppas jag kan få ett par ;D;D

Det hade gjort mig så glad :)


Dock dkulle jag velat ha skippat kedjan som hänger där, men den kan man ju alltid ta bort. jag kollade på jeansen och de gick alldeles utmärkt. Tummen upp på det! :D

fotboll

Publicerad 2009-09-27 14:12:55 i Allmänt,

nu har jag ätligen kommit hem.
Bullen och mårten var så tråkiga och skulle se på fotboll...

Jag förstår inte hur det kan vara roligt att se på fotboll på teven? Jag tycker det är roligt om man ser fotboll in real life, då kna man känna spänningen med klacken ovanför sig. men på teve...? Såklart är det säkert mycket roiligare om man har ett lag att hålla tummarna för, vilket inte jag har.


varför just Göteborg?




varför just Hammarby?



jag vet inte om jag ens orkar bry mig.
fotboll är bara kul... ibland.!

nyvaken...

Publicerad 2009-09-27 12:12:50 i Allmänt,

När man låg så fins i fotöljen och just somnat, kommer tessan och bullen hem igen. Tessan väckte mig och sa att jag inte kunde ligga där för då skulle jag få ont i nacken.. Jag som nyss hade somnat (äntligen)  var tvungen att flytta på mig om jag inte ville ha nackspärr... :(



vad hade människan gjort utan sängar?



Ungarna startade en barnfilm, Min vän Charlotte. Ingen film jag blev sugen att se men när jag väntade på Felicia kollade jag den sista kvarten, och grät floder.. Jag är en riktig mes när det kommer till filmer, det är mest synd om dem som ser på filmen med mig.





En riktigt bra familjefilm att se på hela familjen.

tråååk

Publicerad 2009-09-27 00:15:30 i Allmänt,

ungarna har somnat
felicia var trött, sov en timme och jag tillät henne att åka hem
resten är ute och partar
tåqvist bor 20 mil härifrån

what to do?

jo, man knäpper egobilder på sigsjälv och äter nudlar, det är vad man gör!

några exempel








Men jag är inte den enda (som tur är) som sitter hemma och gör ingenting
Peter och Tåqvist fr sällskapa mig genom msn helst enkelt
stackars dem.. :)

godnatt antar jag..
pusshej<3

barnvakt

Publicerad 2009-09-26 22:03:50 i Allmänt,


Jag och felicia sitter nu hemma hos Tessan och bullen. 500 spän för att vara barnvakt en kväll.. inte dåligt. Och nog är det värt det, jag har inte träffat Felicia på riktigt länge (en vecka) så de är kul att ha henne som sällskap igen. Vi har tjockat oss med godis och nu sitter hon här och snackar med the boyfriend, medan jag passar på att blogga!




och någon blev arg... Det var Ellen, men denna bild på Alice är det närmaste jag kan komma för att bevisa hur mina systrars humör kan vara ibland ;)


Our time is here

Publicerad 2009-09-26 12:46:30 i Allmänt,

Igår var det roligt. Jag har för det mesta valt att sätta mig framför en film hemma på helgerna, vilken är sjukt mysikt och kul om man gör det med rätt sällskap! men igår följde jag med några från klassen som skulle dra till TIngshuset och kolla på några band som spelade. Inte brukar jag vara den som lyssnar på sån musik, men jag tänkte, att det inte kunde vara så hemskt ändå. Okej, banden var duktiga, men absolut ingenting för mig! Jag kände verkligen att jag inte hörde hemma där. De flesta var tillfixade och snyggt sminkade, med lite halft rockiga kläder. Och där kommer jag, med mina halft baggey-jeanse och en super enkel grön tröja och endast maskara på fransarna. Men det var fortfarande roligt, men när man vaknade i morse hade man knappt någon röst kvar efter att ha skrikit en del och varit ute på en promenad från PC till odensala, halv ett till halv två, på natten.
Efter tings gick jag och några till till någon fest som var vid blåcenter, men jag, GB och Tåqvist tröttnade tillslut och vi drog oss hem till GB för att se på Scrubs, det var minst lika kul och efter det var det bara att gå en timme hem.

Men det var sjukt varmt ute så det var bara roligt att gå!


Tåqvist kan man säga var den som var den mest jobba igår kväll, men också kungen som vanligt :)
Jag kan inte räkna alla de gångerna som jag skrek åt honom, eftersom jag blev så jävla irriterad.




en bild på stället vi var på när vi orienterade på skolan. Det var verkligen jättefint där
och vi funderarar på att dra dit med en engngsgrill någon kväll innan de blir för kallt :)




:)

Vaken

Publicerad 2009-09-20 03:05:34 i Allmänt,

är inte trött.. eller är jag det? jag var det men satte mig vid datorn ett slag och kände att det var riktigt trevligt att äta nudlar och lyssna på favorillåten medan jag bloggar och kollar min face :)
dock känner jag mig EN ANING trött nu när jag ätit upp..

jag skulle ha träffat felicia ikv men så blev det inte, och nu har jag skrivit till henne två gånger, men snorungen svarar ju inte!

nu kollapsar jag strax, men vi hörs i morgon :) hejdå :*

skrev en dikt om er systrar

Publicerad 2009-09-15 23:18:02 i Allmänt,

Jag var nummer ett

sen kom det tre till

Allt blev att komma på ett annat sätt

då min vardag blev allt annat än chill.

Det blev svårt att mina föräldrars uppmärsamhet nå

när dessa små togs om hand.

Mycket pengar brukade hon få

så var det inte med min första tand.

Att ta hand om dem nu är både roligt och lätt

och deras humör kan jag nu styra.

Det finns inte längre nummer ett

vi är de Fantastiska Fyra.

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela