dattaa

Halloweeen

Publicerad 2010-10-31 16:46:41 i Allmänt,

Systrarna och deras kompis blev sminkade inför halloween, av mig. Ja, jag vet inte varför alice kladdade rund allt men det var finare innan så ni vet ;)



Idag ahr jag gjort absolut ingenting, och de ska vara så på söndagar tycker jag ! :)

Och ja, någon som inte har någon att åka med på studentkryssningen? we're one man short ! :o

Titanic ♥... (2)

Publicerad 2010-10-31 14:24:33 i Allmänt,

Det finns en Titanic 2? Jo men vists gör det det. Jag tänker de den nu ikväll, inte av nyfikenhet och förväntan, utan just därför att jag måste. Finns det något jag älskar mer än Titanic filmen? Nej, jag har gjort två uppsatser om filmen, jag har även skrivit tre uppgifter om den. Filmen har jag nog sett oberäkliga gånger och jag har också forkat om händelsen och båten, även passagerarna, ett antal gånger så det är inte så mycket jag missat.

Så, ni förstår jag är besatt, jaja. Men iallafall, hittade nu en tvåa vilket jag trodde bara va en myt. Trodde att det var vad alla skulle kalla galenskap, man kan inte göra en tvåa på en klassiker, som dessutom skapats av någon som lagt sitt liv på filmen, James Cameron. Det finns så himla mycket negativt om detta som jag vill ha sagt, emn jag tänkte jag skulle spara det till efter jag sett filmen, annars kan det bli så fel.

Tänkte ni skulle få se trailern här; och så ska jag berätta handlingen.

På Titanics 100 års dag, alltså 100 år sen olyckan, beger sig ett skepp kallat Titanic II ut på samma kurs för att skriva historia. Denna gång sker en olycka, (som även i historian) en tsunami skjuter ett isberg i vägen för skeppets kurs och passagerarna + besättningen måste kämpa för att inte råka ut för samma öde.

Avgör själv vad ni tror om filmen, jag kan tänka mig att de är en sådan film då sutet är att alla klarar sig och det är bara glatt allting. KAn inte tänka mig att den är lika bra gjord heller.

Nog om min negativitet, vad tror ni om den ?



mama, just kill the man..

Publicerad 2010-10-30 10:47:16 i Allmänt,

Nyvaken och glad. Okej, de sista var väl inte helt sant då. Jag hjar inte bästa morgon humöret precis, men nu får jag blogga av mig så de kanske blir en aning bättre ;)

Idag blir det att ta det lugnt hela dagen, och senare i eftermiddag/kväll, ska jag och älsklingen min fira ett år tillsammans ! :)
Har en massa mys biler på oss men har ingen sladd t kameran :(

Frukost !



på bussen

Publicerad 2010-10-29 12:32:27 i Allmänt,

slösar min ssta batteritid på att kunna lyssna på glee på datorn nu när jag sitter på bussen, detta är utan tvekan det positiva med att ha mobilt bredband :D eftersom låten bara finns på tuben är detta en desperat gärning, är lite olycklig över det för jag skulle hemskt gärna vela haft duetten på min fon, men men.

två timmars bussfärd framför mig, tur man har musik säger jag bara !!

JAg och hanna (honey) var på hobben idag, ska visa senare hur snygg jag var som avatar :D orkar nämligen inte visa er någon bild nu, ska bara lyssna klart på låten så blir de att slagga sen !

Ha en underbar helg alla :D



:)

any way you want it

Publicerad 2010-10-29 08:38:23 i Allmänt,

oooh jag ryser bokstavligt talat när jag hör Cory sjunga på glee!

Nåja, jag får helt enkelt ta tag i Mårten och lära han sjunga så har jag min egna partner !

Nu på morgonen ska jag plugga stenhårt, sen blir de en trip på stan och raka vägen hem ! Ska pumpa älskade glee i hela två timmar,

faan vad jag tjatar i ghlee, låter jag som besatt eller vad är detta? :o Jag måste ju skaffa mig ett liv, (fjortisröst) serrrijöööööst !!
;)

jasså`?

Publicerad 2010-10-28 21:28:59 i Allmänt,

Sen när började Datta bry sig om kläder och framför allt sitt hår då?
Jo, när hon vaknade upp ur sin koma !
Fast, jag har ju fortfarande noll koll, men då vore jag ju inte datta om jag hade haft koll ;)

Så jävla värd priset !

you have to 'tagidisy'!

Publicerad 2010-10-28 18:36:51 i Allmänt,

Nu ska jag städa min otroligt stora lägenhet tänkte jag ! Måste ju göras, trots att de är sjuukt tråkigt. Det innebär ju ändå damma, dammsuga, skura, diska m.m... blaaaah :(

Idag har de hänt mycket, eller inte såå mycket, men det har allt varit en helt okej dag trots min höst deprission, men den tänker man ju inte på när man är med rätt sällskap ! ;)

Först klassfoto, jag valde det. och de ångrar jag inte :) Blev ju en dubbellektion på körskolan iaf, så jag gick inte miste om någonting som jag trodde att jag skulle ! (vad vi hade på fotot får ni se när katalogen kommer moahaha ;) ) Men om man går i vår klass, eller i våran skola, kommer man förstå att det är sant som faan !

Efter det blev det som sagt körlektion, det känns verkligen som om att jag är så dålig att jag ALDRIG kommer klara det jäävla kortet ! :( Jag gör samma jävla fel vaaarje gång, och jag orkar inte ens brätta vad det är för jag skäms :( Meen, nu är både risk ettan och risk tvåan bokad iaf så de kommer vara färdiga innan jul ! Så efter det är de bara att köra på med teorin och körningen så .. kaaanske att jag klarar de ändå? Ah, de beror ju på mig.

HAr ju så ont i magen hela jävla tiden, beror nog på stressen !

Men nu i morgon är sista dagen innan lovet och det kommer  bli gryyymt ! Hela helgen med världens bästa kille Mårten, ♥ för att fira ett år ! Sen blire att ta det lugnt och faktiskt plugga tills onsdag då det blir Hannas Place för en halloween kväll :D det kommer bli massa skoj ! Och på fredag då blire körlektion igen och larran på kvällen !

Ja, nu har ni fått kortfattat vad som är planerat till min helg, plus att Mario kommer också, men han ska ju såklart vara så tråkig och träffa ngn i stan, men men, han måste ju få ha ett liv ngn gång stackarn ;)


Jäklar vilket inlägg, orkade ni läsa?
här kommer en random bild igen


I'm just a poooooooooooooor boy

Publicerad 2010-10-27 12:49:08 i Allmänt,

Sitter nu på skolan och små kattrar med flickorna ! Får ingenting gjort, men nu jävlar blir de ändring på de, för att... jag e pepp igen ! För faaan ! ;)

Det blev ingen frukost idag, och bara några tuggor lunch, och fortfarande är jag inte hungrig? Är de någe fel på mig? :s

Undra jag va de är med skolan, när jag kommer hit och träffar folk så ba... PANG ! mitt humör skjuter i hästlängder och jag blir på sjukt bra humör :D det är aaweesome...

Men jag måste bestämma mig nu, klassfotot eller körlektion? Blir väl att typ ringa morsan så får hon bestämma åt mig, för personligen tycker jag att körlektion är viktigare men, kommer jag ångra det i framtiden?


Plugg

shaaarååå

escape from reality ♥

Publicerad 2010-10-26 23:03:31 i Allmänt,

Att se avatar var fantastiskt, den var tio tusen gånger bättre än vad jag mindes den ! :)

Ikväll vad Felicia över för att plugga körkort med mig, och de gick bra. Meen, glass med bär är ju bra lockande satt de blev ju det och en mysig film ! Det funkar i alla lägen och vi tänkte att, fan, vi kör på de i morgon igen ! Efter att jag firat Tåqvist då såklart ! ;) (Han fyller år i morgon ! )

Felicia blev dock lite galen av sig och tvingade mig färga tillbaka håret.. Ja, där försvann min blekning :s




styygt felicia :o nu blir inte mamsen glad.... ;)

Prov? jahaja...

Publicerad 2010-10-26 10:11:28 i Allmänt,

Vi som inte hade prov på denna friskola?
jo, tjena...

Idag hade vi detm nämligen, i psykologi?  och hur gick det? Hmmm, ja hur går det när man dagen innan kommer på att det faktiskt är ett prov dagen efter och börjar rå plugga? Ja, de kan ni nog lista ut själv. Fast, jag känner mig själv. Det brukar gå bra ! Ett g är jag garanterat säker på att jag kommer få, men jag som satsar VG, kommer jag få det? hmm, återstår att se!

Och det är sjukt svårt för mig att skriva nu, för igår såkade jag ''hacka'' mig själv i fingret när jag skulle laga mat så jag har riktigt ont !

Igår sov Emelie hos mig, det var trevligt ! det blev top model och  svenska hollywood fruar, big love!

Jag saknar Mårten vid mig .. ♥




puss

I'm forever yours... faithfully

Publicerad 2010-10-25 12:22:28 i Allmänt,

 


=

Aaaaweeeesommmmeeee!

(HD tv!)

och blu-ray såklart.
Aaaah I'm so happy :D

Och nej, rubriken hade ingenting att göra med detta inlägg, jag lyysnar på gle och jag rös flör de var så bra så jag tog den "repliken" för den berörde mig mest haha:)


Pusss

Anything I do, I do it for you

Publicerad 2010-10-25 09:10:07 i Allmänt,

Detta kommer direkt från hjärtat
ett inlägg då jag, inte för att smöra för någon, och absolut inte försöker framstå som någon som lotsas för att få uppmärksamhet

I detta inlägg berättar jag varför dessa tre personer ligger mig så varmt om hjärtat därför att jag vet att de kommer läsa detta någon gång, och det är svårt för mig att på tal sätta ord på hur jag känner för folk, känslor och närkontakt är något jag måste jobba på. Så för att visa min uppskattning till dem, skriver jag precis vad jag tycker om just dessa tre här.

Hanna Nygren



Jag tror att bloggvärlden förde oss ännu närmare varandra ! Haha, skämt åsido. Trots att vi gick i samma klass i ett år var det så lång tid det tog innan vi började umgås ! Försåt inte att jag inte lärt känna dig innan då du är en så underbart rolig och snäll tjej, det är de ju inte bara jag som tycker, de gör vi alla !
Det finns så mycket att säga, men du har växt på min topplista just därför att vi är mycket lika på många synpunkter, och därför att du är en av de lättsammaste människor jag träffat!
:)

Stefanie Hjärpe



Ja, jag har väl sagt det mesta i mina tidigare inlägg, du är underbar människa, lämna mig fan inte för då ... ja då !

Jennifer Gustavsson



Vi har nog aldrig umgåtts som  vi gjorde när vi var små, men vad gör det när man vet att man fortfarande känner varandra så bra? Du är en otroligt fin människa gumman, och jag tänker ofta på vart fan allt tog vägen? Men vi har starka band du och jag, våra minnen ihop binder oss samman vare sig vi vill det eller inte,
bara för att du är underbar !


Nu blire plugg :s

här vare aktivt

Publicerad 2010-10-24 20:14:37 i Allmänt,

eller inte?`
Efter stockholm hade vi mys framför teven med fika och idol hos Mårten ! I lördags åkte Amanda och Hanna hem och jag spenderade dagen occh kvällen med Evelina och hennes kille Sebban och Mårten. Det var kul ! :) (fula kort togs, kan hända att jag slänger upp dem någon gång ! )

Konversation mellan mig och mårten för en timme sen :

Mårten: (håller upp Avatar filmen): Är det här din?
Datta: Nej, det  är Alice och Ellens som jag ska låna med mig till stan
Mårten: Ta med dig den här på en gång också då (vänder sig om och tar ut något ur skåpet)
och vad var det? det var så mycket som Avatar på Blu-ray! :D Åh vad glad jag blev, jag fick den av min älskade Mårten som ett års present ! hihi, han är bäst han ;) Så nu är det en sak mindre på min önskelista till jul iaf !
Men försökte mig på att se på ett glee avsnitt nu ikväll, men det blev något fel så den laddade bara upp typ fem min ;( uffa , och mårten ser fotboll , blääää!
Här är bilderna som jag köpte från Modell för en dag iallfall.
orkar inte ladda upp tredje det tog sån tid !
Men nu ska jag vara sur över att inte glee funkade ;(
Pusss

Tillbaka till de odödliga

Publicerad 2010-10-22 22:16:05 i Allmänt,

Modell för en dag var riktigt skoj ! Tack snälla pappa som skjutsade dit oss, oändligt tacksam ! :)
Så dagen i Stockholm har varit skoj, tack Hanna, Amanda och Felicia för de grymma sällskapet :)
Det  var allt, jag köpte tre bilder och jag orkar inte ladda upp dem känner jag, men jah kan säga att vi blev sjukt snygga allahopa ! ;)
Kanske bilden kommer upp framöver, who knows? Måste bli mer nöjd först, helt ärligt, min mage putar ju fan till kina ! Så jäävla pinsamt ! :o

faithfully I'm forever yours

Publicerad 2010-10-20 09:51:22 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på glee igen, hehe, men de är fantasdtiska :) Fan vilken pipa hon har, tillochmed ´live ! Åh, där är en tjej som jag står upp till ska ni veta !

Är på skolan nu iallafall, ska ha människan socialt och kulturellt, den enda lektionen som jag riktigt ser fram emot nu för tiden. Fast knappt deet, för jag har ju tappat bort mitt arbete :s  inte bra..

 

Muuuumms :) Mårten vi skiter i Zac Efron, nu är det denna kille som gäller om jag får chansen, okej? ;) Och Laila Bagge/Wahlgren, kom igen, hitta någon ny nu, dags att uppdatera.

Som sagt, mums på mina killar, Mårten och Cory ♥

you are on my mind

Publicerad 2010-10-19 14:50:32 i Allmänt,

jag har en deppig period nu, jag orkar inte hålla mitt humör uppe längre, det suger..
HAr ingen lust med skolan
Har ingen lust med någonting
Mår inge bra alls

Tur att glee finns, annars vet jag inte hur mitt liv skulle se ut? Är det något jag vill ha i julklapp så är det glee boxen iallafall !! Hörde ni det ? (ja, inte du då mårten, du har köpt så det räcker) Glee skulle jag lätt kunna se om och om och om igen, för de sjunger så mycket och jag blir så lycklig och pepp. Ikväll ska jag kolla på tre avsnitt, MINST !

Ska försöka plugga nu men vi vet jju hur det kommer gå

Ja, hejdå


Lyssnar på glee samtidigt på tuben, live och icke live, spelar ingen roll de är grymma vilket som !

blä, ett inlägg om allt dåligt

Publicerad 2010-10-18 09:25:09 i Allmänt,

lika dålig dag idag som igår
snart skiter jag fan i allt, förbannad, arg, ledsen, deprimerad. STOP på piller för min dél och så får jag hoppas på en förändring för nu står jag fan snart inte ut längre
om de nu är dom som spökar?

Min skalle har strejkat, not kidding, jag vet inte hur ¨många gånger jag satt mig ner med den jävla uppgiften i engelskan , men skallen vill bara inte jobba ! varje gång jag bestämt sätter mig ner för att få det gjort slår min gjärna mig med hjälp av alla hjärnceller den har så det känns som huvudet ska sprängas, det resulterar i att jag blir förbannad och ledsen varje gång och ger upp. Jag som alltid vixat skolan bra, jag är väl allt bra less nu antar jag? Och när jag tänker på det blir jag så in i helvete stressad eftersom jag inte har lång tid kvar på mig nu. Bah, lika bra jag hoppar av skolan. Ja, jag gnäller, fan jag vet ! Men jag måste få gnälla av mig och då får de bli på bloggen, för jag kan jui inte bara prata om det rätt ut. Min dagbok får ta den värsta smällen, stackarn.

Nu lägger jag ner, flera timmar av arbete, borta. och vad gjorde jag? jag skrev tre ord, sen började jag gråta för mig själv igen.

Att jag orkar
jag ger upp :s

söndag

Publicerad 2010-10-17 15:44:59 i Allmänt,

smakat rått kött ngn gång? fy, dont do it ! :o
Hjälper tessan med middagen och med bakning, kommer bli toppengott tror jag ! ;) Senare ska jag träffa Evelina åsså ska jag t pappa en sväng och visa upp mitt hår och prata med honom om stockholm ! Känner mig supertjatig, men han är ju underbar som vill skjutsa ner oss ! ♥
Jag och Tessan ! :)
Nu ska jag hjälpa till med pizzor också'
They both look pretty good, but baby, it's up to you

tjock idag, tjock igår

Publicerad 2010-10-16 10:08:55 i Allmänt,

ååh ag käner mig så himla svullen ! varför åt jag så mycket igår för? att jag aldrig lär mig ;)

SItter i sägen nu och är väldigt nyvaken, vet inte jag vad som händer nu? Hanna sover och Tessan ser på nyheterna, uff, tråk ! Så jag får nog ta och fixa mig inför dagen då eftersom jag åker hem senare.  (vill trots allt se någorlunda ut) Men de gör jag ju med tanke på mitt hår, är vacker som en  dag . HAhahahahaha skämt åsido.

Här finns inte längre något kul att skriva...

HErrrrrååå

kanske de

Publicerad 2010-10-15 14:49:36 i Allmänt,

Studentkryssning, bal, mössa, studenten, fester, hemmakvällar, julafton, födelsedagar, bio... hur ska pengarna räcka kna man undra !

Men som sagt - de är ju förfan bara saker man ser fram emot :D åååh ska bli så skoj !

Fan vad jag är lättskrämd, det är sjukt, satt och kikade på små klipp från paranormal activity  på skolan med hanna och amanda, jag hoppade till lika mkt varje gång och var nära att skrika rätt ut ! haha, jag är så klen.. Och Amanda berättade om en film hon sätt förut som jag lovar kan vara de äckliogaste jag hört om någon gång, huuuuh jag ryser när jag tänker på den !! Ingen framsida, ingen förtext, ingen eftertext, ingenting. Och kollar du upp den på google; du hittar den ingenstans ! jag lovar er, den existerar fan inte, åh vad äckligt. Eftersom jag också är så att jag tror på de övernaturliga blir jag lite sådära... hmmm...

haha men nog om det :)

Blev inge ferre för oss ikväll, jag kände att jag inte har råd, och framför allt ingen lust heller. Så det blir en myskväll med tacos, idol, skräckfilm och mys med Hanna och Amanda istället ! För ja, vi missar en fest som kanske kommer vara skiiit kul, men de är ju inte den sista liksom? Vi hinner ! I mean, the party dont start 'till we walk in ! ;)


Nu ska jag spela tevespel, tvätta och städa, hm, roligt liv ;)




Ny design eller inte?

lycklig tjej !

Publicerad 2010-10-14 20:46:04 i Allmänt,

nu har jag och mårten fixat och trixat men nu äntligen kan jag fixa vilken låt jag helst önskar, lagligt och gratis! Underbart, underbart, underbaaart ! Så nu sitter jag och fixar en hel massa hahah !

En annan sak är att jag inte kunnat haft örhängen på över ett år, på grund av att de vuxit igen, nu jävlar fick jag nog och tröck igenom iaf ! Känns bra, nu kan man bli snygg med örhängen igen :D



betvivlar att mitt ynkliga örhänge ens syns :o

men ja, det känns som jag är ren och fin från allt, jag är den nya nathalie nu
hm, igen..

och fan, de ska jag ta vara på ! Börja med massa taco med hanna i morgon och sen ferre !
Tagga tagga.. !!

Loooove Datta ( saknar min kusin walter väldigt mycket ! :)

nyfriserad och hel nöjd!

Publicerad 2010-10-14 18:17:10 i Allmänt,

känner mig som en helt ny nathalie, är supernöjd ! :)

men för att hålla håret såhär behövs schoppas lite hårsaker nästa månad  ! (cant wait untill I get there ! )




blev helt ställd när man fick alla fina komplimanger tillbaka på skolan , tack :'D ♥

Nu ska jag sitta och dö tills jag somnar, för att tagga inför i morgon .

Puss

here we come

Publicerad 2010-10-13 18:32:08 i Allmänt,

de blir nog studentkryssning ändå, ! :) vi satt nämligen och pratade om det idag på skolan allihopa som skulle dit och jag tippar på att de kommer bli ett av de roligaste jag gjort i mitt liv om jag åker ! :) SKa dick prata om det med morsan i helgen, de är ju mest hon som betalar så om jag inte får med henne på iden äre ju kört :o för jag säger ju så, hellre kryssning än bal, mycket hellre !

men nog om den dyra skiten får ju ångest när jag tänker på det

Idag blev jag bjuden på mat av kikki på stan, och gott vare ! snäll hon är :)♥ Eftersom jag är så fattig nu efter jag fixat håret
och gissa vad?
i morgon gör jag klart det och de menas:
  • jag slippeer oroa mig för att hålla reda på alla pengar jag har (hahaha)
  • jag blir äntligen fin i håret !
  • jag slipper tänka på det mer, det är ju liksom gjort !!
Men nu kanske ni vill veta varför jag sitter och skriver här när jag är så sjukt stressad? varför gör hon inte någonting åt det liksom? jo, för att två av arbetena är fucking grupparbeten, och vi hade en lektion på oss att göra färdigt , hur många kom? 3 av 7!! Hanna kunde inte hjälpa de, hon var ju sjuk, men de andra som så starkt tjatade på oss tre att vi skulle visa oss då? blir fan galen.

Här är min måste göras lista:
  • Psykologi - boilogiska begrepp (rapport)
  • Engelska - Australiens natur och djurliv (rapport)
  • Svenska - Rapportskrivandet
  • Svenska - förberedda debatter (varför det är fel med djurförsök!)
  • Svenska - 4 gensvar (4 arbeten jag redan gjort men som anser jag bör jobba mer på)
  • Projektarbete - projektplanen
  • Människan socialt och kulturellt - Guds stad
  • Sång - fundera ut låtar till våran ''mini'' turne
  • Körkortet - klara fas a,b,c

Helvetet att vara tonåring -.-

As a beginner you start at the very .. ?

Publicerad 2010-10-12 08:24:26 i Allmänt,

På skolan igen, känns bra, den här veckan ska jag banne mig få en massa skit gjort ! (fast jag ligger ju inte efter i ngt längre så lite lugnt kan jag ju allt ta det ! )

Idag ska vi i grupperna arbeta på psykologin, jag hatar grupparbete ! jag lovar att inte ens hälften kommer komma så sitter man där och får göra skiten själv !
Jaja nu ska vi inte dra förhastade slutsatser, men man oroar sig ju. Och dessutom hatar jag grupparbeten över huvudtaget, de är bara... sug !

Så vad gör man i 40 min?

Gossip girl såklaaaart :D:D:D:D:D


Och nu hoppas jag Hanna kryar på sig också så hon blir frisk t fredag ! ♥

come on you better run run run run run !

Publicerad 2010-10-11 13:42:01 i Allmänt,

Har lust att sjunga
har sådan god lust att stå på en scen och sjunga halsen av mig
fan vad jag vill de nu alltså !!

Mårten är iväg och åker cross och har planerat att göra det några timmar, frågan är om jag ens kommer hinna träffa honom innan jag åker klockan fem?? (but I like it, my guy driving that thing? grrr ;) )

Så nu är jag ensam hemma oich har såå tråkigt :o har ingen aning alls om vad jag sdka göra nu.. de är för kallt för att gå ngnstans också ! Så jag tänke bara sitta och njuta av solen genom fönstret och en teve mittemellan med något intressant ! (och kanske lite mums i knät....)




Jag tänker på dig min vän
Jag bryr mig , och jag finns här
alltid för dig och jag VILL att du ska veta det
Du kommer ta dig ur det
du kommer bli okej, det kommer lösa sig för dig
jag lovar med handen på hjärtat
om du bara vill !



And so she ran out to the stairs...

lets hear it

Publicerad 2010-10-10 15:35:13 i Allmänt,

Jag är tom på ord
för en gångs skull
Allt jag kan säga är att jag har ont i magen för de känns som de är så jäävla mkt jag måste  fixa, ska ta tjuren vid hornen och göra det till veckan, de är ju bättre för mitt  psyke. För usch, fy o skam...
Jag och min lilla syster alice ♥ hon kommer bli som mig en dag, vi är så lik varandra, beteendet då ! Utseendet kommer hon växa i dig ;) (så hon blir som mig då)
I morgon åker jag hem igen och jag längtar ! Blir jobbigt att vara från mårten tills lördag men vi klarar det, de gör vi alltid ! :)
Igår blev det film med trevligt sällskap. Tråkigt nog var filmen inge bra enligt mig, men de kan den ju inte va alla ggr !
Så i morgon ska jag iaf börja ta tag i saker, jippiiie...
Puss alla små :)

your first kiss makes your head spin round

Publicerad 2010-10-09 14:48:52 i Allmänt,

Sitter nu hos bullen och fixar lite musik till telefonen, har nu min gamla goda igen, det funkar lika bra, älskar den ändå :)
Jag mår äckligt bra idag, gissa varför
ni kommer aldrig gissa rätt.

Har ingenting kul att skriva här så hejdå

I keep singing donno why I do

Publicerad 2010-10-08 18:49:19 i Allmänt,



gammal goding på mig och ewe ! ;) (1 1/2 år gammal bild)

Blir mys framför idol ikväll har jag bestämt, för jag måste heja på min Alice ! Så braaaa :)


Men nu ska jag färga håret på morsan
ha en bra kväll

I bet she's beautiful that girl he talks about

Publicerad 2010-10-08 08:48:32 i Allmänt,

Idag ska jag vara trist med er och inte lägga upp ngn bild, om ni nu ens orkar bry er om dem?

sitter på skolan nu och hoppas på att ingen jag känner ska komma förbi, shiit vad jag mår dåligt över håret atm, men de är ju knappt en vecka jag behöver stå ut iaf ! (phuuu) :p

Men jag är glad idag, för de gick så jävla bra på körlektionen, och fick värsta beröm ! Han brukar säga att de går bra varje gång men idag vet jag att han mena det ! :) och snart blire halkkörning, känner verkligen att jag är på gång nu asså :D Känns så himla bra, att jag kommer någonstans ! :) blir nog som planerat trots allt ;)
Vi skulle göra någon ban-körning? nästa gång så skule han boka tid till mig efter det. Aaaawesome !

Men nu ska jag plugga , tråkigt ! så är jag lite busig och tar tidiga bussen ist för sena som jag lovat felicia. för hade jag tagit den hade jag fått sitta och vänta två o en halv timme. fyfan de är ju en hel bussresa !

Men nog snackat för min del, hejdo :)

boored

Publicerad 2010-10-07 21:21:37 i Allmänt,

fan vad mysigt och tråkigt jag har ;o
äter plommon och lyssnar på min favvo Taylor Swift ! Funderar på att ta tag i målandet också, eller GH eller sims? hmm de är ett tufft val, men de ska innebära soffliggandes iaf haha ;)

Känns så himla udda att jag blivit blond ;o eller inte blond, jag är mer gul atm, men de ändras nästa torsdag för då har jag fixat ny tid så att vi sk göra sista processen, lite bruna slingor men framför allt blonda, för ja, nu ska jag ha min vanliga färg igen.

Vissa av er kanske tkr jag e galen , för jag var riktigt fugly när jag hade de sist, (enligt mig)

Blev visst att åka hem i morgon, fastän jag egentligen inte har så stor lust, sitter ju oftast och stirrar in i väggen. Men får väl ta och  ändra på det i helgen då ! de var ju trots allt Felicia som övertygade mig. den lilla .. lillan :p haha




mmmuums med plommon, men ät inte för många ! räcker med 2  ! ;)


syns de att mitt hår e blondare? ;o

ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll

Publicerad 2010-10-07 09:02:06 i Allmänt,



haha åhh varför har man inte påsksmällen på gymnasiet för? ;)

Nu är de bara ngn timme kvar, sen blir jag blond..
fan vilket tjat va? ;) haha, cannot help it, !

Jaja nu ska jag ha nutida konst, presentation , SUUUGER !  De värsta..

alla är irriterade över den jääävla kursen , jag har fan inte sagt att jag vill lära mig om konst ngn gång?! Åååh nu ska jag gå in och lotsas som om jag älskar den dumma kursen....

She's the reason

Publicerad 2010-10-06 23:50:28 i Allmänt,



Tack ♥
För att du finns, underbara du !

Och med det säger jag godnatt, kanske dags jag lägger mig om jag ska upp till frukosten, fick med mig Tåqvist för en gångs skull också. Fast de vet jag ju inte ännu såklart, men förhoppningsvis.

Internet är så tråkigt när man är själv !

Muntlig redovisning i morgon, får se hur bra de går?!

Godnatt

Lets start givin'

Publicerad 2010-10-06 15:40:16 i Allmänt,

ska strax laga mig lite middag tänkte jag, sen blire gossip girl ;D  hihi har längtat hela dagen och de är då välförtjänt, så som jag pluggat idag.

Försöker vänja mig med tanken att jag faktiskt inte vara så mörkhårig mer efter idag.. I morgon går jag nämligen iväg och gör håret blondare igen. Denna gång ska jag faktiaskt ta hand om det så hoppas de funkar på mig ! Är sjukt pepp, men eftersom jag var pinsam nog mot min frisör på krogen hoppas jag inte hon förgar mitt hår grönt eller nåt ;o huuuh skäms

Godnatt?

Publicerad 2010-10-05 22:51:03 i Allmänt,

Eftersom jag sov elva timmar inatt så är jag fortfarande uppe, inte bra, inte bra alls ! ;)
Men orkar inte lägga mig, har ju fullt upp med att kolla på PB, är ju så jävla spännande nu så håler på att döö ! (eller de vore ju dumt, men krypa ur skinnet iaf :) )

Det är andra gången jag är inne på serien nu, blir nog en tredje också, om de inte blir heroes däremellan, den har jag också hunnit med hela två ggr ! :) ni får inte tro att jag inte har nå liv eller ngt, de är bara så att jag gelt enkelt har mkt tid över på kvällarna..



haha, asså, kung..

Do, Re, Me, Fa, So, La, Ti, Do

Publicerad 2010-10-05 15:26:08 i Allmänt,

jovisst, musikalen blev Sound of music! :) Jag är nöjd, jävligt nöjd ! Var dock inte lika pepp på att göra sångerna på svenska, men jag tar inga förhastade slutsatser, de kan ju bli jävligt bra det med ! :)


Ska på  teorilektion tror jah, på körskolan, kan vara bra ! vill ju bli  klar nu, har ju pratat med läraren att bli klar inom dessa två manader, åååh tänk om de kunde bli sant :D:D


Hejdå

inspelning på GEEEE

Publicerad 2010-10-04 11:29:02 i Allmänt,

nu har jag tre låtar på g till mitt projektarbete, hmm, lika bra att dra igång skiten ;)

Jag har en konstig känsla i magen idag, jag lovar att någonting kommer hända, behöver inte va dåligt, men ngt blire... lita på min mage !

Men de är kul som fan att spela in.

skönt att komma tillbaka till stan nu också, efter den fantastiska helgen jag haft (helt ärligt, de senaste veckorna har jag suttit och stirrat på teven hela dagarna, nu har jag inte gjort annat än umgåtts, då blir datta glad ;)  )

Men nu orkar jag inge mer fest på ett tag, I'm good tnx ! utan alko isf.. man mår ju som man förtjänar. ;)
Funderar på en film/spelkväll t helgen, eller funderar, de är väl på g de med. De är nästan de bästa som finns tkr, jag, så jjävla kul med rätt sällskap ! ;)

Varför jag skriver massa blajj är för att jag väntar på emelie så vi kan käka lunch, har jy helt glömt bort att jag inte ätit idag eftersom jag haft fullt upp ;o



Jag, Hanna och hannas kompis Annica ! :)

Men nu jävlar blire lunchdags !

Hejsvejs ! :)

det här spelet sög ju !

Publicerad 2010-10-03 11:31:51 i Allmänt,

Igår spelade vi kort och fetade oss med en hel massa saker,
det har hur trevligt som helst :)

Ja, jag orkar inte beskriva hela kvällen för er, de är för jobbigt men den var bra, jättebra faktiskt :) Och de bästa är allt vi planerat för framöver, längtar redan :D 

Fast idag har jag pms och är på dåligt morgonhumör så jag tänker straffa mig själv med att inte äta på hela dagen. Punkt.

Inte ens jag orkar med mig själv, ska stänga in mig och komma ut om några dagar.

Tack för mig.

Mys på det förtjänar du!

Publicerad 2010-10-02 16:02:11 i Allmänt,

Jag förberedde mig på två cider igår, det tyckte jag gott kunde räcka med tanke på att man skulle få från krogen gratis också !
Men det blir ju aldrig som man tänkt, eller hur?

Kvällen blev lyckad, hade riktigt roligt. Började med för hos Hanna med massa tjejer från klassen och några till :) där blev de pizza (inte för min del) , idol och en massa snack och musik !

Efter det drog vi till idas place, där vi var ett tag tills vi drog ner på stan och vandrade runt på olika ställen.

Är det någon som letar ragg? Bmv-killens nummer ligger tillogängligt, hör bara av er ;) Haha, det förklarar noig lite !

Hände dock några pinsamma grejer men för de mesta var de bara kul ! Hanna och Annica gick hem lite tidigare så det tyckte jag var tråkigt ! Men det måste ju vara jag som stannar längre någon gång också, för jag är tråkig på fest när de gäller sånt ! det vet mina vänner.

Hur var eran helg?
Jag har inga bilder att lägga upp, men jag hoppas att Hanna har några på lager för jag kan inte vänta med att se dem :D

Och helgen slutar ju inte där; ikväll ska jag träffa Ewe, och felicia ska jag tvinga umgås med oss lite om hon nu vill de . Just ja, jag skulle ju tvinga na.. så hon har ju inge val ;)

Det var allt för mig det, har ni läst? för de var ju rätt långt, men som sagt, min blogg, mina ord och mina funderingar !

Tack o hej ! ;)

En bra dag

Publicerad 2010-10-01 10:33:02 i Allmänt,

a idag igen
en riktigt bra dag
bara så ni vet :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Och en sak till....




Mummaa.... ;)

Mårten har faktiskt lovat mig att få ta chansen om jag fick ;) för han får ju det med antingen Laila Bagge eller Jennifer Aniston !

Rättvisa ;)

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela