dattaa

goodbye

Publicerad 2012-10-29 22:07:14 i Allmänt,

nu har jag övergvit blogg.se och gjort en ny blogg, besök mig gärna dääär !
 
http://nathaliehaugen.devote.se

Halloweeen

Publicerad 2012-10-29 14:34:38 i Allmänt,

hur många kom inte fram till oss i helgen efter vi gått från den tråkiga middagen, och frågade varför vi hade blod i ansiktet? bra fråga det. Jag och brudarna var iallafall på halloweengask och det hela var ju bara komiskt !
 
Tänk er att ni förväntar er en gryym fest, med massa nyrr folk osv.. Så kommer ni till vad som verkar vara ett privarparty. Haha, allt var intärnt, alla kände alla. (det var ca 30 pers där förutom oss..) De stirrade på oss som.. vad gör ni här? Är ni ny i nationen? haha. (näää, vi är med i norrlands)
Under middagen när de höll sina intärna tal då kunde jag inte hjälpa att hålla emot garv för det mesta. Eller så såg jag ut ungefär såhär:
 
 
Så, så fort middagen var över så smet vi till norrland nation och hade superkul :) Mycket dans och tillochmed jag fick i mig en hel shot. (fast jo, det tog ju sin tid det med haha)
 
lite bilder: 
 
 
 
 
 

Home Alone

Publicerad 2012-10-21 11:11:52 i Allmänt,

Har haft mamma och systrarna på besök i helgen, och Mårten är i London. Nu har de åkt allihopa, så jag är home alone. Jag älskar att vara ensam. Slippa slåss om kanalerna på teven, lyssna på bra musik så högt som går och skrika halsen av sig, ja, det är ju grymt kul de ! Men de är ensamt idag :( Och tomt blev det allt..
 
                            
 

skärpning !

Publicerad 2012-10-18 00:21:00 i Allmänt,

Ja nu är det skärpning som gäller. Kommer som sagt aldrig bli någon stor bloggerska av mig ;) Men då det händer så ofattbart mycket ointressant i mitt liv måste det vara någon skäl där ute som längtar efter att få bli uttråkad i fem minuter ? Då har du kommit rätt ! Jajamensan, du har kommit till bloggen som får dina nackhår att resa sig och vilja byta adress i rutan där uppe. Men gör inte det ännu, jag ska ju prata om mig själv först.
 
Jag är en tjej på.. Äh vet ni? de där skiter vi i. Alla presentationer är tråkiga hur man än gör som. Just a fact. Så vi lämnar det med att jag är en grym tjej. Eller en blond tjej. En förvirrad tjej? Galen? hmm...
 
Jag sitter här och försöker lista ut vad jag ska göra av mitt liv. Men vem vet det i 20 års ålder? och vet man det har man ju förbannad tur eller föddes med den förmågan att kuna se in i framtiden och kunna säga AHA! Det är jag menad för och DET ska jag allt göra av mitt liv. Hm. Skönt för er då, lucky ones. Men det är kanske roligare om man får kämpa lite? Ursäkta? vem sa det? Den som sa det ska jag ställa i skamvrån. De tkanske är värt det, men vart kom "kul" ifrån? Denna person har tydligen missat poängen eller något. Växte antagligen up med att leka med en pinne, en pinne och en kotte. Missförstå mig inte, en kotte och pinne, det kan man ha roligt med, men .. ändå.. :o
 
 Jag måste verkligen få fixad min header.. fruktansvärd? JAPP, thats the word.  Och inte det minsta jag. Önskar jag var lite mer teknisk. Suck :(

Om

Min profilbild

Datta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela